"Željko i Milica su moji otac i majka!" Jovana otkrila šta su joj Mitrovići poklonili, pa pomenula Tanju Savić

J. G.
A. Š.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: Kobra

Voditeljka TV Pink, Jovana Jeremić, ugostila je pripadnike sedme sile na proslavi koju večeras organizuje povodom svog 34. rođendana.

Već na samom početku priredila je šou pred kamerama kada se izula i obukla pokon koji je dobila - reč je o čarapama sa likom Donalda Trampa.

Dobro raspoložena i nasmejana slavljenica je dala izjavu medijima, gde je progovorila o odlasku u Ameriku, kao i o budućim planovima.

Novinarima je prvo odgovorila na pitanje da li to znači da navija da pobedu na predstojećim predsedničkim izborima u Americi odnese Donald Tramp.

- Moram da budem objektivna, ali ove čarape govore sve. Izvucite odgovor sami. Ja ću biti u štabu Donalda Trampa, šta god da se desi biće vrlo interesantno i bićete obavešteni o svemu. Tramp je blizanac-lav kao Željko Mitrović, tako da ima tu neke tajne veze. Pokazaću mu ove čarape ako bude bilo potrebe da ga šarmiram na takav način. Upotrebiću sva moja oružja, čak i skrivena - rekla je Jovana, pa otkrila šta je sebi danas poželela:

- Danas sam sebi poželela samo jedno, da osvojim ceo svet. To je tako prikladno meni. Sve što sam rekla, to sam ostvarila. Mislim da mi ovaj tron priliči. Radom sam postigla sve ovo - istakla je voditeljka.

Foto: Kobra

Astrološkinja je Jovani rekla da će se za dve godine preseliti u Ameriku, a pred našim kamerama dala je odgovor na pitanje da li bi njen partner Dragan Stanković pristao na to.

- To ćemo tek da vidimo, daleko je 2026. godina, ko živ ko mrtav do tad. Videćemo šta će biti. To je meni suđeno, jer kad dosegnem neki nivo, uvek idem dalje. Ovo je samo početak moje inostrane karijere, ali sam zaista vezana za svoju zemlju. I da odem, biću neko ko je non stop prisutan ovde. Biću velika sestra. Na Pinku ostajem do kraja života! Jedini moj uslov za inostrano tržište je da me ne uslovljavaju da napustim Pink. To je moj večiti brak i doživotna ljubav. To je moja kuća, nikad ih neću ostaviti, jedino ako me oni oteraju, onda se ja tu ne pitam, ali što se mene tiče Željka i Milicu nikad neću ostaviti. Možda ću proizvoditi emisiju direktno iz Amerike za Pink, red je da neko nešto novo uradi. Mi nemamo dopisnike u Vašingtonu, tako da nikad se ne zna ko će to biti, možda baš ja - priznala je Jovana Jeremić.

Pitali smo je kako su je iznenadili čelni ljudi Pinka, Milica i Željko Mitrović.

- Iznenadili su me fenomenalnom tortom sa američkom zastavom koju su poslali u studio i poželili mi da osvojim ceo svet. Oni su moja najveća podrška, oni su meni sve. Oni su mene uvažili i podržali kad nije niko. Razumeju čak i moje sulude ideje. To je jedna porodica koju ja nikad nisam imala, u tom kontekstu moja porodica i moji roditelji su operisani od javnosti, oni beže od kamera, a Milica i Željko su medijski otac i majka.

O poklonu koji je dobila od partnera Dragana Stankovića, nije želela da govori u javnosti.

- Ne mogu da kažem šta mi je dečko poklonio, obećala sam Draganu, ali mogu da opišem. Dobila sam nešto čemu iz dana u dan raste vrednost. To je nešto što je najčistije bistrine i čistoće, nešto što sija fantastično, na meni još više. To je simbol naše ljubavi, večne! Možda kažem posle Amerike, videću. Sa njim sam i dočekala rođendan. Baš sam ostala šokirana zbog poklona - istakla je Jovana Jeremić, a u izjavi je potom pomenula i pevačicu Tanju Savić, sa kojom nije u dobrom odnosu.

- Ona mi je simpatična. Tanja Savić ima hitove, moramo to da kažemo. Želim da joj pomognem, mislim da je dobar čovek, nemam ništa protiv nje, ali mora da smrša, ne sme da bude kao prasica. Ne mogu da se ne nasmejem kad pričam o njoj, ona je toliko ograničena da ne shvata šta ja njoj govorim sve vreme. Nek me zove da pevam sa njom u Areni, ja bih došla! Nabacujem joj se, evo, da me pozove! Pevala bih "Čokoladu" od Jami i "Boli me uvo za sve" od Brene - navela je Jovana i zapevala pesmu, što možete poslušati u snimku u okviru teksta.

(Telegraf.rs)