Sergej Trifunović bio fatalan po žene iz javnog života: Volele su ga manekenke, glumice, pevačice...

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Iako je u javnosti bio večiti neženja za koga su mnogi mislili da ne može da zamisli brak, Sergej Trifunović je ipak stao na ludi kamen i zakleo se na večnu ljubav Isidori Mijanović.

Iako su njih dvoje od početka odavali utisak da imaju idiličnu vezu, pre par dana je došlo do svađe među njima što je kulminiralo i intervencijom policije, jer je glumac prijavio suprugu za nasilje.

Ipak, uprkos tome što je to njegov prvi brak, mnogi nisu znali da je on bio pravi srcolomac i fatalan po žene zbog čega su ga mediji često povezivali sa najpoznatijim damamama iz šou biznisa. Da je bio nesumnjivo jedan od najvećih zavodnika na našoj sceni govori i to što su njegovo ime vezivali za najlepše i najatraktivnije žene iz glume, estrade i manekenstva.

Prinskrin: Instagram/isismo

Sergej je počeo da gradi karijeru devedesetih i još tada se izdvojio kao jedan od miljenika ženskog dela publike, pa su mediji koliko su go mogli, pored njegove misterioznosti,  pokušavali da prate detalje njegove privatnosti i ljubavnih veza. Iako mnoge njegove veze nisu potvrđene, mnogi veruju da su bile samo dobro sakrivane, jer su bile u pitanju poznate ličnosti. Među ženama koje navodno nisu odolele njegovom šarmu našle su se: Marija Karan, Maja Mandužuka, Katarina Žutić, ali niko od njih nikada nije potvrdio ove navode.

Mnogi misle da jedno gosotovanje Nataše Bekvalac u muzičkoj emisiji koju je vodio glumac, najavljivao da među njima postoje varnice. Nakon što ju je najavio da otpeva numeru "Čistija" jer televizija propagira ekološku svest,  pevačica odgovorila da ne želi takvu najavu i izgovorila svoju čuvenu rečenicu "Zbog da jedeš g***a". Mnogi su to shvatili kao raspravu među bivšim parom iako to nikada nije potvrđeno.

Ako se vratimo unazad u prošlost, tokom devedesetih godina se spekulisalo da je glumac u vezi sa Kristinom Kovač, što takođe nije potvrđeno. Sergej se tada pojavio u spotu grupe K2 "Milo moje" (1995) što je navelo na sumnje da su njih dvoje u vezi.  Njih dvoje su danas dobri prijatelji a kada se Kristina odselila u Švedsku Sergej joj je poželeo mnogo sreće putem društvene mreže Iks, tadašnji Tviter, nazvavši je svojom sestrom.

Pre braka sa Isidorom Mijanović glumac je bio i u drugim ozbiljnim vezama a jedna od najozbiljnijih bila je ona s hrvatskom manekenkom Kristinom Sajko. Par je počeo da se viđa 2006. godine ali se i razišao da bi se četiri godine kasnije pomirili. Kristina je danas ostvarena majka i supruga.

Kako se pisalo, dugu i ozbiljnu vezu imao je glumac i s Anom Vučelić, ćerkom Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, piše Kurir.  Veza je trajala oko godinu dana, a par je bio nerazdvojan tih dana, pa se spekulisalo čak i o braku. Uprkos tome što su izgledali kao idealan par, prema tvrdnjama medija nisu imali isti pogled na život i budućnost. Ana je jednom prilikom izjavila da više nisu zajedno i da mu želi sve najbolje u karijeri.

Pre dve godine, Sergeja su dovodili u vezu sa hrvatskom umetnicom Lućijom Travičić, s kojom je navodno prisustvovao venčanju njegovog brata Branislava Baneta Trifunovića i glumice Tihane Lazović.

(Telegraf.rs/Kurir)