"Sve na meni je bižuterija, nosim farmerke iz Turske" Desingerica progovorio o novcu i otkrio kako leči bol

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Reper Dragomir Despić, poznat kao Desingerica se sinoć pojavio na Nućijevoj promociji i u dobro prepoznatljivom raspoloženju proćaskao sa novinarima komentarišući svoj stil. Razgovor je započeo spominjući novac i kako ga nema, a na šalu novinara da ga traži od njih bio je raspoložen da se malo našali.

- Od vas? Pa nemam pojma...ne tražim ja bajo love, ja sam skroman. Nemam ja para - započeo je reper razgovor sa medijima, a onda je pokazao svoju majicu sa bubicama komentarišući kako bi majicu trebalo za promenu da zakite novčanice umesto "bubica" i mikrofona.

Osvrnuvši se na svoju kajlu koja je upadala u oči, Desingerica je otkrio da je u pitanju bižuterija i da on ne nosi skupoceni nakit.

- Ovo je polovna, našao sam je. Ovo je bižuterija. Ja sam skroman. Vidiš ja se obučem u teget u plavo liče, u farmerke iz Turske, razumeš. I moja teget majica...Nisam želeo crno a teget je isprano crno, tako je nastalo teget bajo. Neko je ubacio plave čarape i nešto i to crno se ispralo - dodao je on.

Reper je otkrio da ga stajling nije koštao ništa i da je obukao bukvalno sve što je dobio na poklon.

- Majica je podrpana, vidiš da je starinska. Ona je od ćaleta kad je on bio mlađi pa mi je dao da teram, za sreću...kad je on bio šmeker i kad je harao, nosio one špicaste cokule - rekao je on.

Osvrnuvši se na naziv albuma svog kolege Nuccija, koji se zove "Zamena za bol", Desingerica je otkrio da on bol leči novcem.

- Misliš da je novac zamena za bol svakome. Al ga nemam i ne jurim. Ja volim bol. Bol ne boli, bol se voli. - rekao je reper kroz šalu, a onda se okrenuo ka jednom novinaru i kroz šalu prokomentarisao "gde si ti tako pocrneo pile moje, jesi bio u Egiptu?

Za kraj, komentarišući da li ima u planu Ušće poput Cece ili neke veće koncerte reper je bio izričit.

- Nisam ja kolega, bajo, ja sam tata! Oni pevaju i đuskaju, ja radim stvari koje ja radim... Nisam ja ni reper, ni pevač, ja sam izvođač i umetnik, bajo... Ja ću odavde da postavim standarde koje će u Americi da prate. Možeš da zamisliš šta će to da bude! To će biti iluzija prava, sila nebeska! Sad me vidiš, sad me ne vidiš... Malo pevam, malo mešam karte, pa izvučem keca! Biće ludilo, nemam ambicije ni za Arene, ni Ušće, moja ambicija je neka uska dugačka hala sa "tri-de" efektima. "Evroviziju" sam prerastao prošle godine, je*i ga, bajo, tako je - završio je razgovor on.

(Telegraf.rs)