Ovo su jedine fotografije Sergejeve supruge i košarkaša kojem je zagročala život: Kadrovi su jako emotivni

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printsktin: Instagram/isismo, Instagram/ninocelebic

Nakon raskida sa Teodorom Džehverović mnogi su mislili da će košarkaš Nino Čelebić tugovati.

Međutim, prošle godine je zaintrigiraola javnost fotografija koja se pojavila na storiju košarkaša a na kojoj se pojavila atraktivna plavuša Isidora Mijanović,  koja je mnogima bila poznata kao tv lice sa Insta-Tv-a. Međutim, niko nije mogao da pretpostavi da će ona samo godinu dana kasnije biti supruga Sergeja Trifunovića. Iako je njihova ljubav obećavala, a novi par nije krio kako uživa u ljubavi i novoj vezi, košarkaš i bivša voditeljka su se ubrzo razišli i Nino je doživeo još jedan krah u vezi.

Prema pisanju medija i neimenovanih izvora bliskih njima, Nino nije želeo da trpi posesivno ponašanje svoje tadašnje devojke, što je očigledno postao problem i novi pakao i za glumca, te je raskinuo vezu sa bivšom voditeljkom.

Ipak, fotografije koje su tada delili na Instagramu i društvenim mrežama svedoče da je po sredi ipak bila ljubav, koliko god ona kratko trajala.

Emotivne fotografije pokazuju nekadašnji par kako uživa u ljubavi. Na jednoj od fotografija Nino ljubi svoju voljenu u čelo dok druge fotografije pokazuju kako su njih dvoje uživali u ljubavi koja je okončana nakon nesuglasica.

(Telegraf.rs)