Jovana Jeremić otkriva da li posle Amerike napušta Pink! Prvi rođendanski intervju: Za Trampa imam 1 uslov

N. L.
Vreme čitanja: oko 5 min.
Foto: Filip Plavčić

Voditeljka Jovana Jeremić, danas, 25. oktobra, slavi 34. rođendan, što je bila specijalna prilika da u studiju svog Jutarnjeg programa, rano jutros ugosti ekupi Telegrafa.

U izazovnom amerkičkom koledž stajlingu, kratak minić i bela košulja raskopčana do stomaka, preko koje je nosila crnu kravatu, Jovana je sačekala našu ekipu i odmah počela veselo.

Na samom startu, otkrila nam je kako je noćas, u ponoć dočekala svoj rođendan i to u Draganom zagrljaju.

- Jeste me Dragan iznenadio, baš me iznenadio. Nažalost neću moći da vam kažem šta mi je kupio, to je naš dogovor. To je bila njegova želja i ispoštovaću ga ovog puta. Reći ću vam samo da sam od njega dobila nešto što nisam očekivala, nešto što simbolizuje večnu, svevremensku i neprolaznu ljubav, koja svakog dana raste kao i naša ljubav, iz dana u dan - rekla nam je Jovana, a zatim otkrila ko koga ujutru budi:

- Obostrano, zavisi ko pre navije sat, on me stalno pita kad da navijem sat, a ja mu kažem: "Ljubavi, pa minut pre mene". On mene poljubi, i onda ja ustajem prva, perem zube, pripremam se, onda on za mnom. Onda ja njemu pripremam i cedim mu sok od celera, to je inače moja tajna. Dragan pije čist sok od celera svako jutro, ja tu sebi dodajem neke alge, ali to je moj recept, to neću da otkrivam. Zbog zdravlja, želim da bude živ i zdrav, sposoban kao i do sada.

Ono što je psoebno bilo zanimljivo, jeste to što nam je Jovana, u šiframa, otkrila i koji je prvi poklon koji je tačno u ponoć dobila od svog voljenog Dragana.

- Sa njim, u njegovom zagrljaju. To mi je u stvari najveći poklon, što sam pre onog materijalnog, dobila onaj nematerijalni, ali važniji deo poklona u punom intezitetu. Potpuno zadovoljna i zadovoljena dajem ovaj intervju. (smeh)

Kada su u pitanju želje i ciljevi, ona je sebi za svoj 34. postavila jasan, koji će uskoro i ostvariti. Ističe da jedva čeka odlazak u Ameriku, što će joj otvoriti mnoga vrata i pomoći joj da osvoji čitav svet. Najveći uzori u životu su joj Aleksandar Makedonski, kojeg je zamenio Novak Đoković.

- Znam jasan cilj šta sam sebi poželela, da osvojim Ameriku i da osvojim svet. Mene sada čeka svet, i moja karijera... Ljudi ne shvataju jednu stvar, da se meni bukvalno menja život sad sa ovim odlaskom u Ameriku, meni se sada neka potpuno nova vrata otvaraju. Ono čemu ja i pripadam, ja jesam svetska žena i uvek sam pripadala tom "establišmentu" i po znanju svojih jezika, po svom obrazovanju i po svemu. Izdvajam se ja od balkanskih žena, ne pripadam ja Balkanu. Meni je Balkan bio da ga pokorim, da dokažem da mogu i na Balkanu u svojoj zemlji da budem prva. Sad je red da se osvoji ceo svet, ja sam kao Aleksandar Makedonski, čuveni, on mi je bio zvezda vodilja, a posle se Novak Đoković pojavio pa je skinuo sa trona Makedonskog.

Otkrila je da je prvi put bila u Americi potpuno sama, kada nikoga nije poznavala, ali da je za samo tri meseca života tamo uspela ono što neko nije za čitav život.

- Obožavam da pratim svetske trendove. Usput, sad posle rođendan se završava fajnl tač. Odlučila sam da odem u Ameriku kada nikog tamo nisam poznavala, bilo je teško, ali sam za tri meseca uspela što neko nije za ceo život u Americi.

Pomenula je i Trampa, s kojim joj mnogi predviđaju intervju, a otkrila nam je i nekoliko sličnosti koje imaju njih dvoje.

- To će se desiti, ja ne mislim da će se to desiti sad, ali ako se desi to će biti van mojih očekivanja, to je neobjekivno i nerealno očekivati da ja imamo intervju sa Donaldom Trampom. Ja ću biti žena do koje će se jako teško dolaziti na svetskom nivou za nekoliko godina - rekla je ona, pa dodala koje su im zajedničke stvari:

- On je krenuo iz rijalitija, bio je voditelj rijalitija kao i ja. Ja sam 2018. godine dobila nagradu za najbolju voditelju rijalitija svih vremena, znači to je jedna nagrada koju ne može svako imati u svom kredencu. Kad sam apsolvirala to, krenula sam da radim jutarnji progam, pa sam sad dobila nagradu za najgledaniji jutarnji program. To je prva sličnost, druga sličnost je naša životna borba...

- Imala sam tu ponudu, prihvatam inostranu ponudu, ali ostajem na Pinku. Što se tiče inostranih ponuda svih vrsta, koji se ne kose sa mojim poslom na Pinku, ću prihvatiti, hoću. Slikanja, intervjui, možda izveštavanja za njih... apsolutno. Svaki vid zarade i stvaranja nekih novih kontakata, što je meni trenutno mnogo važnije od zarade, će biti prihvaćeno. Uslov je samo da me niko nikad ne ucenjuje za Pink, jer ja na Pinku ostajem, ali možda dobijem ponudu od Donalda Trampa da radim za njega. Ali, Pink je ono što nema alternativu.

- Da li vidim svoj život u avionu između Pinka i Amerike? Da, vidim. Od 2026. godine mi astrologija predviđa Ameriku, čak i moje preseljenje. Ja uopšte nisam verovala u to da ću otići u Ameriku, ja sam neko ko ne voli da putuju, ali sam neko ko je odma malena znao da govori jezike. Poliglota sam, ja od malena pričam jezike, perfektno pričam španski i engleski. Vrlo je bilo simptomatično, kako ja i zbog čega znam da pričam jezike, a nisam kao mala bila u inostranstvu. Znaš, jezik se najbolej uči u inostranstvu, ali ja sam od malena imala kontakt sa stranicima...

- Lei ništa nisam obećala, obećala sam sebi, sebi sam najpreča. Da ću da osvojim svet, a Lein, pošto je ona već dobila majku kakvu zaslužuje,da će živeti životom o kakvim sam ja maštala, a nisam imala priliku kao mlada, nego sam morala da sačekam neke godine.

(Telegraf.rs)