Ovo je jedina fotografija Georgieva sa majkom za javnost: "Od sada si moj anđeo čuvar, zbogom majkice..."

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: X/Vlado Georgiev - Barba

Pevač Vlado Georgiev juče, 24. oktobra, podelio je tužnu vest da mu je preminula majka Borka, od koje se sada oprostio posebnom fotografijom.

On je, naime, na društvenoj mreži "X", objavio njihovu jedinu zajedničku fotografiju za jedan časopis.

Kako se može videti, fotografija je nastala na moru, verovatno u njgeovom Herceg Novom.

- Od sad si moj anđeo čuvar. Zbog majkice, zbogom Boki, legendice i faco nad facama - napisao je Vlado uz emotikon slomljenog srca.

Podsetimo, on je juče obavestio javnost tužnim statusom da je njegova majka preminula.

- Sinoć je otišla moja majka i moja snaga, moja nerazmaženost, moja kritika i moj sudija, moja podrška, moja jedina majka Borka - napisao je Vlado, dodajući emotikon slomljenog srca.

- Zbogom majko i neka te anđeli čuvaju… Večno ti carstvo nebesko. Pamtiću sve što si mi govorila i koliko si nas volela, iako si se predstavljala kao stroga učiteljica, bila si divna i plemenita duša… zbogom moja Boki, zbogom dušo moja - dodao je pevač.

Ko su roditelji Vlada Georgieva...

Otac Dragoljub i majka Borka prate ga od prvog dana i u svemu podržavaju, ali iz "senke".

Georgiev je nedavno na Tviteru objavio fotografiju na kojoj zajedno pozira sa ocem i majkom i posvetio im emotivne reči.

- Imao sam najlepši razgovor sa ocem i majkom u poslednjih deset godina. Čuvajte roditelje i pazite ih... Spremam se da isplovim večeras i morao sam da prođem tekuće stvari. Prošlo top! Vratite se na ljubav i muziku. Volim vas sve! - napisao je popularni Barba uz fotografiju sa ocem i majkom, nastalu ovih dana u Crnoj Gori.

(Telegraf.rs)