"Samo tamo gde je legalno": Slavni pevač progovorio o konzumiranju nedozvoljenih supstanci

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Kobra

Reper Rasta često privlači veliku pažnju javnosti, kako zbog muzike koju stvara tako i  zbog svojih poteza, koji kakvi god bili, odmah stignu do javnosti.

Stefan važi za jednog od najtalentovanijih ali i omiljenih muzičara na našoj javnoj sceni, a najprepoznatljiviji je po svom upečatljivom stilu. Rasta uveliko priprema nove projekte a sada je otputovao sa svojom lepšom polovinom Marijom Balaban na Jamajku gde zajedno uživaju u odmaranju.

Međutim reper s vremena na vreme ima interakciju sa svojim pratiocima pa im je dao priliku da mu postavljaju pitanja. Na neka od njih je odgovorio.

Iako su se njegovi pratioci fokusirali na njegove projekte bilo je dosta pitanja  je bilo dosta pitanja o turneji. Među svim tim pitanjima naišao je i na jedno zanimljivo  na koje je odgovorio bez premišljanja. Jedan njegov pratilac ga je pitao da li i dalje konzumira nedozvoljene supstance, ali nje snima ili je prestao, prenosi Blic.

- Samo gde je legalno - odgovorio je kratko Rasta.

Foto: Printscreen/Instagram/stefanrasta

Ovim odgovorom je svima stavio do znanja da on nedozvoljenu supstancu zapravo koristi samo u zemljama gde je legalno odnosno dozvoljeno.

Podsećanja radi Stefan je dobio zatvorsku kaznu, jer mu je pronađena veća količina nedozvoljene supstance, a on je tada istakao da je to bilo samo za lične potrebe, a ne za dalje stavljanje u promet kao što se sumnjalo, navodi taj portal.

Posle odslužene zatvorske kazne ali i kućnog pritvora, rasta je snimio film gde je pokazao kako su mu tamo prolazili dani a pored toga je objavio i album koji je komponovao u zatvoru.

(Telegraf.rs/Blic)