"Najlepša žena na ovom svetu": Breskvica izgleda kao prava diva, svima pale vilice na pod, komentari pljušte

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Marko Jovanović

Anđela Ignjatović poznata kao Breskvica, privukla je pažnju javnosti svojim predivnim glasom ali i atraktivnim i egzotičnim izgledom na koji niko nije imun otkako je kročila na muzičku scenu..

Breskvica je kao tinejdž zvezda veliku popularnost stekla pre nekoliko godina nastupajući sa svojim kolegom Vojažom sa kojim je izvesno vreme bila u vezi.

Njen stajling gde god se pojavi nikoga ne ostavlja ravnodušnim a jedno od njenih poslednjih izdanja koje je podelila sa ljudima na Instagramu ostavilo je sve bez teksta.

Iako smo navikli da je viđamo u opuštenim atraktivnim kombinacijama, Anđela je ovaj put odlučila da stvari malo "začini" pa se odvažila na izuzetno moćan stajling koji pristaje gotovo svakoj dami.

Breskvica je objavila fotografiju na kojoj pozira u čuvenom "pepito" dezenu, u kompletu: kratkom sakou i kratkoj suknjici koji savršeno ističu njenu figuru. Elegancija i sofisticiranost nisu za nju strani a to je dokazala i u ovom slučaju, a stajling je zaokružila mačkastim naočarama i efektnom paž frizurom.

- Tvoja energija je tvoja najskuplja valuta - napisala je ona u opisu fotografije.

Slika je sakupila dosta lajkova, a ispod nje su se samo nizali komentari korisnika, koji su bili oduševljeni njenim nesvakidašnjim izdanjem.

- Gospođetina.

- Pravo iz reklame.

- Majka majkuje.

- Najlepša žena na ovom svetu - bili su neki od komentara.

Komplimenti na račun Breskvicinog atraktivnog stajlinga su se samo nizali a mnogi su se složili kako bi ona mogla da "očita" lekciju mnogim kolegama kada je odevanje u pitanju.

(Telegraf.rs)