Ana Rajković zapalila mreže: Porodila se pre samo mesec dana gori kako izgleda u kupaćem, bruka

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf.rs

Supruga našeg fudbalera Predraga Rajkovića, Ana Rajković porodila se porodila se pre mesec dana.

Bračni par je dobio ćerku kojoj su dali ime Nora. Povodom njenog rođenja, supružnici su organizovali slavlje na kojem je bila i Ana na nekoliko sati, da bi se vratila nazad kako bi brinula o svojoj ćerkici. Rajkovići su novi dom pronašli u Ujedinjenim Emiratima zbog fudbalerovog transfera i jer je sada golman u jednom klubu. 

Budući da je u toj zemlji toplo tokom cele godine, sigurno je da će novopečeni mama i tata da uživaju u prelepim tamošnjim plažama zajedno sa Norom.

Ana je već iskoristila priliku da se prepusti Suncu pa je uživala na plaži sa svojom decom. Ono što je ipak privuklo najveću pažnju jeste njena figura koju je ona dovela do savršenstva. Teško je poverovati da neko zaista posle samo mesec dana od porođaja izgleda poput nje, međutim, Rajkovićeva se potrudila da svoju figuru sredi do savršenstva i da pokaže kako je sada zgodna mama.

Ana je objavila fotografiju u kupaćem u kojem izgleda kao avion, a na drugim fotografijama pozira sa bebom u leopard uskoj haljini koja takođe savršeno ističe njenu figuru.

Mnogima je teško da poveruju da je ona do pre samo mesec dana bila u drugom stanju.

Foto: Printscreen/Instagram/rajkovic_ana

Komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali.

- Uživaj dušo..

- Vau ženo, goriš!

- Mama goriš - bili su neki od komentara.

Ana je podelila i fotografije dvojice njenih sinova koji su joj pravili društvo dok je uživala u sunčevim zracima, pokazavši time da porodici rajković i te kako prija život u arapskoj zemlji.

(Telegraf.rs)