"Te čizme su za pecanje" Pevačicu razapeli zbog čizama koje vrede skoro 3.000 evra

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Nikola Tomić

Edita Aradinović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na muzičkoj sceni.

Uvek drugačija, egzotična i provokativna, uspeva da izmami neku reakciju javnosti. Ona se uglavnom trudi da kako svojim pesmama tako i stajlingom bude drugačija od svih iako to nekad ume da pomalo i šokira njene fanove. Jedna od poslednjih objava u kojoj se ona pojavljuje umazana uljem po telu, zabrinula je mnoge dok su drugi shvatili da je u pitanju neki projekat. Međutim, nije se tu zaustavila.

Danas je pevačica objavila novu fotografiju  koja je otišla malo korak dalje. Ona se pojavila u šokantnom izdanju zbog koga su neki zvali policiju. Naravno u komentarima ispod njene fotografije.

Zgodna brineta se pojavila u tamnoj teksas haljini koju je uparila sa vrlo neobičnim čizmama. Obuća zgodne Edite je bila pomalo čudnog oblika nešto poput torbe i kesa za đubre, a one su potpuno prekrile njene noge do kolena i bukvalno su se vukle za njom.

Uprkos tome što su dale neobičan izgled njenom autfitu, Edita je samouvereno hodala u njima, pokazavši da je pravi profesionalac, a komentari njenih fanova na set fotografija koji je objavila nisu manjkali.

- Te čizme su najbolje za pecanje.

- Ao kakve su Balensiaga.

- Gazi!

- Halo policija - bili su neki od komentara.

Neki od korisnika ove mreže rekli su Editi da vole njen neobičan stil a čizme koje je ponela potpisuje upravo brend Balensiaga koji su poznati po pomalo ekscentričnom stilu. U pitanju je model koji košta nešto više od 3.000 dolara.

(Telegraf.rs)