HIT! Blizanci profitiraju zbog pesme Tamare Milutinović: Nose majice "cakum pakum" i naplaćuju gostovanja

E. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Verovatno najveći hit u godini za nama je pesma Tamare Milutinović "Cakum pakum", a njena popularnost dobro je došla i kao ideja popularnim blizancima da na račun nje očigledno profitiraju.

Naime, blizanci Stanko i Stanoje Budimkić, aktivni i popularni na Instagramu i TikToku, početkom septembra su snimili zanimljiv video koji je pratila upravo pesma "Cakum pakum", a kad je isti "zaradio" preko dva miliona pregleda samo na Instagramu rešili su da urade još jedan.

Tako su na belim majicama iskoristili naziv Tamarinog hita, pa je jedan poneo reč "Cakum", a drugi "Pakum". I to je izazvalo reakcije i više od 1.280.000 pregleda, a sad su blizanci u istim majicama, sa naslovom Tamarinog hita, počeli da nastupaju i na privatnim veseljima!

I dok je nekima to simpatično i smešno, drugima je neverovatno.

"Čekajte... neko ih angažuje da im dođe na slavlje, dok ide originalni audio snimak pesme, oni mlate desnom rukom. I masa u transu, svi ih gledaju, snimaju, oduševljeni... pa stvarno vas treba šišati, kad ste ovce", "Ali što su oni prodali foru sa majicama...", "Animatori", "Blam", "Koliko vidim po komentarima sviđaju se ženama, ali je ovo toliki krindž mene bi bilo sramota na njihovom mestu", samo su neke od brojnih reakcija na društvenim mrežama.

Međutim, sa Tamarine strane stigla im je podrška.

- To je to, za vikend idete sa mnom na nastup! - poručila im je uz nasmejane emotikone.

(Telegraf.rs)