"Tumarao je, tu je proveo pola noći": Oglasile se komšije Sergeja Trifunovića nakon što je prijavio Isidoru

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić, Telegraf.rs

Glumac Sergej Trifunović prijavio je juče, 23. oktobra, suprugu Isidoru Mijanović policiji za nasilje, nakon čega je ona osuđena, a sada su se oglasile i komšije.

Sergej nije napustio zgradu nakon incidenta i, kako je poručio sa prozora, ne planira da izađe.

- Neću izaći iz stana, džaba čekate - rekao je Trifunović.

Njegove komšije su otkrile za domaće medije da su često viđali Sergeja i Isidoru zajedno i da nisu naslućivali da bi došlo do prijave.

- Delovali su mi kao skladan par, uvek su zajedno bili, šetali njegovog psa. Šta se to desilo, samo oni znaju - rekla je njegova komšinica, dok je drugi komšija video glumca na terasi u pola noći.

- Sergeja sam video na terasi, tumarao je, tu je proveo pola noći. On izlazi napolje samo rano ujutru, i kasno uveče kada nikoga nema... Nije ni njemu svejedno, sigurno se i pokajao što ju je prijavio. Najgore je kada čovek nešto ishitreno uradi, a sad nema nazad. Videćemo šta će biti dalje - rekla je komšinica.

Podsetimo, Isidora je osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji i moraće da napusti našu zemlju.

Inače, kako prenose domaći mediji, Isidora je navodno nedavno dobila otkaz na televiziji gde je radila kao voditeljka, piše "Alo".

Podsetimo, supruga glumca Sergeja Trifunovića, Isidora Mijanović, trenutno se nalazi u imigracionom centru, prenose domaći mediji.

Kako se dalje navodi, Isidora je napustila policijsku stanicu i uskoro će biti odvezena do hrvatske granice, gde će neko morati da dođe po nju.

(Telegraf.rs/Blic)