"Često ga sanjam i ne dam mu da ode" Anastasija Ražnatović u emotivnoj ispovesti o ocu: "Bilo je teško..."

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printskrin: Youtube/ Blic TV

Anastasija Ražnatović svojevremeno je otvoreno podelila nepoznate detalje iz svog privatnog života, osvrnuvši se na svoje detinjstvo i izazove sa kojima se suočavala kao ćerka najveće muziče zvezde na Balkanu, Svetlane Cece Ražnatović, i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana.

Pevačica je priznala da su za nju i njenog brata Veljka najteži trenuci bili oni koji su nastupili nakon gubitka oca, kada su još bili deca.

- Često ga sanjam i u tim snovima uvek se pojavi na jedan dan, potom ode, nestane. Nije bilo ništa specijalno što sam mu ja govorila. Jednostavno, nisam se odvajala od njega, stalno sam ga grlila, pričala: "Možeš li da ostaneš još malo?" Ne znam kako je to imati oca, pa da uporedim kako je to odrastati bez njega. Ali teško nam je bilo kada smo bili klinci. Pogotovo Veljku. Nikada nije imao očinsku figuru u tim nekim muškim stvarima, da može da se osloni na oca. Ali bilo je dosta teško i mami. Nikada nije imala leđa, zato su svi kamenjem išli na nju. Lako je ženu koja je samohrana majka napadati - priznala je pevačica za domaće medije.

(Telegraf.rs/Kurir)