"Brak mi se desio kada sam se promenio" Ovako je Sergej govorio o zajednici sa 23 godine mlađom Isidorom

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Nikola Tomić

Godinama su mnogi mislili da ne postoji ta koja će ukrotiti večitog neženju Sergeja Trifunovića i da će on zauvek voditi momački život, sve dok se nije pojavila Isidora Mijanović, njegova izabranica.

Iako je njihovo venčanje delovalo kao spoj jedne idile u praktičnoj i nonšalantnoj formi u koju su mnogi poverovali, sve je šokirala vest da je glumac svoju suprugu sinoć prijavio policiji za nasilje u porodici. Uprkos tome što je tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva rekao da nema elemenata za krivičbno delo, Isidori je izrečena novčana kazna i navodno trenutno boravi u imigracionom cnetru zbog nezakonitog boravka u Srbiji.

Glumacse inače samo jednom osvrnuo na brak sa svojom 23 godina mlađom izabranicom.

Sergej je jednom prilikom govorio kako sebe zamišlja kao dedu okruženog sa mnoštvo unučića i sa bakom  koju voli a voditelj ga je podsetio na tu njegovu izjavu želeći da otkrije da li se nešto promenilo.

- Ja verujem da da, zato što, iz milion razloga. Vrlo je čudno, ja sam želeo porodicu i smatrao da je to vrhunac ostvarenosti čoveka i nikada nisam bio spreman da tu porodicu pravi kompromisno, bilo sa kim da bih uopšte imao porodicu, tako da samo mogu da kažem hvala svevišnjem i što se pojavila osoba sa kojom je to apsolutno moguće - rekao je on tom prilikom.

Pošto ga je voditelj podsetio na komentarisanja u javnosti o velikoj razlici u godinama među njima Sergej je imao odgovor.

- Njihovi komentari nemaju nikakve veze sa ljubavlju, sa ljubavlju ima veze isključivo ono što se desilo između moje venčane žene i mene. To je to. Sasvim sigurno da ima istine u tome da sam se promenio, jer smatram da je jako glupo da se čovek ne menja. Mi menjamo DNK svaki dan, a ne sebe i svoje navike ukoliko smo naravno pametni. Verovatno jesam i verovatno je to bio onaj momenat "kada središ kuću, onda se pojavi i gost". Zaista sam počeo da sređujem kuću skoro godinu dana nego što se gost pojavio, verujem da je ovo isključivo rezultat toga. Da ja nisam nisam zavrnuo rukave da pospremim kući, da li bi se gost uopšte pojavio. Ali učinio sam taj napor i Bogu hvala to je tako - rekao je on tom prilikom, prenosi Blic.

Glumac je otkrio da je u jednom trenutku poželeo promenu.

- Ništa određeno me nije nateralo, zamor materijala. Imam 51 godinu iako ni sam sebi ne izgledam, tako. Došao je neki momenat prirodno. U jednom trenutku sam zavapio "Bože, daj mi novog mene", želim da se rodim nekako nov i nekako se tako i desilo. Brak je stvar koja je posledica, ona nije stvar koja me je promenila - rekao je glumac tada u emisiji "360 stepeni"

Kako navode mediji supruga Sergeja Trifunovića se nalazi u imigracionom centru i uskoro će biti odvezena do hrvatske granice gde bi neko trebalo da je sačeka.

Zbog nezakonitog boravka u Srbiji, Isidora je osuđena na novčanu kaznu koja još uvek nije pravosnažna.

(Telegraf.rs)