“Isidora je vređala i psovala”: Komšije opisale haos između supružnika - o Sergeju i njoj nemaju lepe reči

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: prinskrin/instagram/isismo

Novi detalji o svađi supružnika neprestano cure u javnost. Sergej Trifunović i Isidora Mijanović su od sinoć tema svih medija, nakon što je glumac prijavio suprugu za nasilje u porodici.

Kako pišu naši mediji, komšije novopečenog bračnog para tvrde da im nije nikakva novost to da se njih dvoje svađaju, niti saznanje da je došla policija ih uopšte nije iznenadila, budući da su svađe između njih dvoje u poslednje vreme gotovo svakodnevne.

- Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga… Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovde nije vraćala - potvrdila je jedna komšinica za Kurir a onda je dodala:

- Sa Sergejem imamo probleme godinama, a od kad je ovu doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se plašimo njegovog psa, stalno laje i napada komšijske pse, žalili smo se. Niko lepu reč o njemu ovde nema.

Da podsetimo, supruga Sergeja Trifunovića, osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu. Tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva rekao je da nema elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici. KIada presuda prekršajnog suda postane pravosnažna moraće da plati kaznu koja joj je izrečena. Po zakonu 27 o strancima za ne prijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara.

(Telefra.rs/Kurir)