"Tu sam, da ti čuvam leđa, da te nežno volim": Anđelka Prpić puni 40 godina, stigla joj čestitka puna ljubavi

S. Ž.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Kuma nije dugme! Anđelka Prpić danas slavi svoj 40. rođendan, a posebnu čestitku na Instagramu joj je uputila njena najbolja drugarica i kuma Anastasija Anja Mandić. Njih dve su odličan primer da posao u život unese prave prijatelje.

" Kakav Divan Dan, slavim Tvoj rođendan! Ti si moje SVE. I MIR, dakle SVEMIR. Tu sam, da ti čuvam leđa, da te nežno volim i da se radujem svakom tvoj uspehu! Srećan mi tvoj jubilarni rođendan, dragocena moja! Sweet 40!", napisala je Anja Anđelki na Instagramu.

One su jednom prilikom, gostujući kod Maje Nikolić i Nataše Miljković u emisiji "Među nama", pričale o svom druženju, i otkrile kako su postale kume.

- Anja je igrala jednu od retkih epizodnih uloga u seriji koja se vidi, da nije iz off-a i koja se pojavljuje češće. Dakle nije osim u toj epizodi, Anja se pojavila u još nekoliko. U seriji, nas dve smo bile kume. Andrija i ja smo u seriji bili kumovi njima na venčanju, a Anja je bila meni kuma na venčanju. I onda smo mi tako krenule "Kumo, Kumo" i to je tako ostalo - objasnila je Anđelka i dodala:

- Ja inače ne volim to "kumavčenje", valjda je ispred tog kumstva prijateljstvo. Ali ovo kod nas mi je slatko, nekako mi je organski. Nije nametnuto kumstvo, nego je ovo drugačije.

- Ne moramo ništa, a možemo sve - sa osmehom je naglasila Anja.

Anđelka obožava da Anji priređuje iznenađenja

Anja je otkrila da kada god se njih dve vide, Anđelka ima specijalno iznenađenje za svoju "kumu".

- Ja jedino cveće koje dobijam u životu, dobijam od Anđelke bez povoda. Ona me zove i kaže "Hajde da idemo negde na kafu" i dođe i donese mi ceo buket ruža. Zna sa volim bele ruže - otkrila je glumica.

- Meni je to tako nekako normalno. Ruža - ruži! Jednostavno mi uz nju to ide - dodala je iskreno Anđelka.

One su kroz osmeh ispričale da obožavaju da idu zajedno na koncerte, ali i da putuju širom sveta, a više od svega da se zajedno smeju.

(Telegraf.rs)