"Vratila sam se": Katarina Lazić pokazala telo 14 dana posle porođaja na mrežama, komentar Ane Sević je hit

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Nikola Tomić, Nikola Anđić

Supruga pevača Darka Lazića, Katarina, 6. oktobra je postala majka devojčice koju su ponosni roditelji nazvali Srna.

Ona se oglašavala na Instagram storijima, ali sada je podelila fotografije na kojima pozira sa Srnom i pritom je pokazala svoje telo 2 nedelje posle porođaja.

- I’m back… 14 days postpartum. Vratila sam se… u proširenom sastavu. Toliko sam puna utisaka o svemu da ne znam odakle bih počela. Pre svega hoću da se zahvalim svima na čestitkama i lepim rečima, Srna i ja vam šaljemo puno ljubavi, jer samo za ljubav i znamo - napisala je Kaća.

Mnogi su joj čestitali i ostavljali čestitke i komentare pune divljenja, ali je jedan svima upao u oči.

Bivša Darkova žena, Ana Sević sa kojom ima ćerku Lorenu je napisala:

- Ćao, ćao lepotice dve - uz emotikone srca.

Inače ime Srna je nаziv životinje uzet zа lično ime. Srna važi kao elegantna, graciozna i nežna, i odabirom ovog imena roditelji izražavaju želju da im dete ima ove osobine.

U svom sramežljivom i zastrašujućem načinu, srna simolizuje osobu koja koja je stidljiva, teži povlačenju, pa je takođe vrlo ranjiva. S druge strane je srna, upravo zbog nedostatka agresivnosti, shvaćena kao simbol naših instinktivnih moći, što nas upućuje na stranu u nama koja je posebno fina, nežna, graciozna i osetljiva, i koja treba posebnu zaštitu.

Podsetimo, Katarini je ovo prvo dete, dok Darko iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, a iz veze sa Marinom Gagić sina Alekseja.

(Telegraf.rs)