"Skidam kapu Aleksandru Vučiću": Ana Grozdanović čestitala jubilej Srpskoj naprednoj stranci

E. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto-kolaž: Privatna arhiva, Tanjug/AP

Mlada političarka Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović uputila je posebnu čestitku rukovodstvu Srpske napredne stranke.

- Povodom 16. godišnjice osnivanja Srpske napredne stranke, rukovodstvu i svim članovima upućujem najiskrenije čestitke.

Teška vremena traže teške odluke i čvrste kadrove sa jasnom vizijom budućnosti naroda i Države.

Nacionalni i državni interesi, očuvanje Kosmeta, privredno jačanje i prosperitet građana Srbije su zajednički ciljevi koji su motivisali SPS i SNS da preuzmu teško breme odgovornosti za vršenje vlasti u vreme kada u celom svetu požari rata palacaju po suvarcima nacionalizama i prete da društava koja su se do skora predstavljala kao perjanice demokratije pretvore u diktature.

Čvrsto verujem da će SNS imati blistavu budućnost i da će u svakom trenutku biti dovoljno jaka da iznađe i realizuje najbolja rešenja za očuvanje interesa naroda i Države. Današnji praznik Prepodobna Pelagija pomoći će liderima da nađu ispravna rešenja. A pre svega skidam kapu Aleksandru Vučiću za sve što je SNS realizovao,bez ljutnje ali bez njega bi teško doživeli sve uspehe - napisala je Ana Grozdanović.

Inače, Ana se često oglašava i daje javnu podršku predsedniku Vučiću, čiji rad i trud veoma ceni i poštuje.

Ona je članica GO SPS, gde grabi ka vrhu domaće političke scene.

(Telegraf.rs)