Uplakana Tina Ivanović odgovorila na pitanje o nasilju u braku sa Zvezdanom: "Pre par meseci se to desilo..."

E. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/tina_ivanovic_official, Promo

Pevačica Tina Ivanović oglasila se i prvi put javno priznala da se razvela od supruga Zvezdana Anđića, ali i odgovorila na mnoga druga pitanja.

Tina je sve vreme uplakana pričala o krahu braka sa Zvezdanom, a osim priznanja, otkrila je i šta je razlog okončanja njihove ljubavi.

Naime, spekulisalo se da je okidač bilo nasilje koje se dogodilo u njihovom domu, a pevačica je to sada razjasnila.

Foto: RTV Pink

- Pisalo se da ste se odvojili i da ste stavili tačku zbog nečeg velikog što se dešavalo u kući. Nije bilo nijednog vida zloostavljanja - pitao je reporter.

- Ne, taman posla, imamo svoje razloge, tu ću staviti tačku...Tek sam sada videla ko su mi pravi prijatelji, a ko se pravio da mi je prijatelj. I sa javne scene, a i ovako bliski prijatelji, baš. Dosta mojih koleginica sa javne scene su me pozvale...Pre par meseci se to desilo, rekla sam da ne želim da pravim marketing oko toga - rekla je Tina.

Podsetimo, nakon nedelja tokom kojih se pisalo i nagađalo o razvodu Tine i Zvezdana, pevačica je danas odlučila da se oglasi i otkrije pravu istinu u emsiji "Premijera vikend specijal".

- Moram prvo da kažem da nije bilo ni prevare, niti bilo šta, imali smo svojih razloga, neki sukob mišljenja. Ostali smo u super odnosima, prvenstveno je on moj prijatelj. Preživeli smo zajedno toliko godina - istakla je Tina u emisiji "Premijera vikend specijal".

(Telegraf.rs)