Gudelj obrisao sve fotografije sa lepšom polovinom: Doživeo krah karijere, a sad i ljubavni brodolom?

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Nikola Tomić

Brat Nemanje Gudelja obrisao je sve fotografije sa svojom devojkom Lanom Lazarević zbog čega su se mnogi zapitali da li je par raskinuo.

Dragiša Gudelj, Dragi, kako ga svi zovu je mlađi brat proslavljenog fudbalera a on je je završio fudbalsku karijeru sa 26 godina.

Dragi se pre izvesnog vremena povukao iz javnosti a sada nije tako aktivan ni na Instagramu  gde smo primetili da je povukao fotografije sa svojom devojkom.

Sa druge strane i manekenka je zatvorila svoj profil, na kojem je često objavljivala njihove zajedničke trenutke. Iako se ni ona nije oglašavala povodom toga, mnogi su pretpostavili da su se njih dvoje razišli.

Par je u vezi bio dve i po godine, a manekenka je bila veliki oslonac i podrška mladom fudbaleru u teškim trenucima, pored njegove porodice.

Foto: dragigudelj / Instagram

Lana je prošle godine bila proglašena za Mis Evrope. Ima samo 21 godinu a studira međunarodne odnose na jednom prestižnom fakultetu u Beču. Lana je poreklom iz Novog Sada a srednju školu je započela u Americi. Kasnije ju je završila u Austriji gde je ostala na studijama. Na Instagramu bivšeg fudbalera ostalo je četiri fotografija od kojih jedna kada je bio dečak.

Inače, prema ranijim saznanjima do kojih su mediji dolazili, ona i Anastasija su se odlično slagale.

(Telegraf.rs/Blic)