"Staro je 50 godina" Zvezda naše pop scene od glave do pete se obukla u "second handu" i bez blama ispozirala

M. B.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomalo ekscentrična, ali uvek sa stilom, pevačica Ida Prester ume pomalo i da nas šokira. Bez blama pozirala je u krpicama kupljenim za svega par stotina dinara u nekom od "second hand" šopova.

A što bi je i bilo blam - sve što je obukla stoji joj baš "top".

Poruka koju šalje je da nema razloga da baš uvek dajemo na hiljade i hiljade dinara u uvek zanosnom šopingu, jer u ovim prodavnicama "druge ruke" postoji i te kako fina garderoba po cenama koje su bagatelne.

Na sve to, odeća je originalna, jer nikada nećete sresti osobu koja je vama toliko slična s ukusom da je u nekom od poznatih lanaca odabrala baš istu odevnu kombinaciju.

I još nešto - umesto bacanja ona nam je poručila da robu treba negovati i održavatii poslala je neke važne ekološke poruke.

"Često me pitate šta može da se pronađe u second hand shopu, još razmišljate. Evo vam par primera! Sve ove komade sam danas izabrala u vintage dućanu ♻️ Koja kombinacija vam je najbolja? Svi odevni predmeti su u super stanju, oprani i bez mrlja, neki stari i 50 godina", napisala je u svom IG postu.

Zamislite kako izgleda odeća stara pedeset godina, kakvu je mogla da nosi i vaša baka? Moda brzo prolazi, ali ima i jedno pravilo - retro je uvek u modi.

(Telegraf.rs)