Jovana Jeremić zapevala i za 10 minuta zaradila 1.000 evra bakšiša: Voditeljka oduševila mnoge na svadbi

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić oduševila je mnoge na svadbi na kojoj je bila sa svojim partnerom Draganom Stankovićem.

Jovana je blistala u crno-beloj sako haljini, dok je njen partner bio elegantan u odelu. Tokom večeri, par je uživao, pevao, igrao, a strastveni poljupci dodatno su ulepšali atmosferu.

U jednom trenutku, Jovana je uzela mikrofon i zapevala nekoliko popularnih hitova, što je izazvalo oduševljenje među gostima.

A kako navode domaći mediji, njena izvedba donela joj je neverovatan bakšiš od čak 1.000 evra za samo 10 minuta.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić u lepoj i stabilnoj vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem koji je od nje stariji 15 godina.

Dragan Jovanu tretira kao princezu, a ovaj srećni par priča da su jedno drugom najveća ljubav i da se praktično ne odvajaju.

Jovana je nedavno otkrila da je tri dana nedeljno u Grockoj kod Dragana, a četiri dana u svom stanu na Dorćolu, koji je nedavno kupila i opremila.

Voditeljku je Paparaco lov nedavno uhvatio kako vežba u jednoj teretani u centru grada, a nakon toga, po nju je došao njen dečko Dragan u audiju.

Međutim, ono što su svi primetili jesu Draganove tablice na kolima, koje imaju slova "JJ", što su inače inicijali Jovaninog imena i prezimena, te su mnogi ostali u čudu, a da li je ovo samo slučajnost ili je Dragan tako odlučio nije za sada poznato.

(Telegraf.rs/Blic)