"Bili smo prijatelji, imao je lažno ime" Pevačica na udaru zbog svoje objave o tragično stradalom pevaču

E. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Facebook

Vest o smrti Liama Pejna, bivšeg člana popularnog benda "One Direction", izazvala je emotivne reakcije kolega i prijatelja iz muzičke industrije širom sveta.

Srpska pevačica Kristina Kovač oglasila se povodom ove tragične vesti, izražavajući saučešće i tugu na društvenim mrežama.

- Dragi Bože, jadno dete. Da skočiš ili padneš sa 3. sprata. Bili smo prijatelji na Fejsbuku na mom stranom profilu, imao je lažno ime... Delovao je kao fino dete, žao mi je što su ga izgleda droga i alkohol skršili - napisala je Kovač na svom Instagram profilu.

Međutim, njena objava naišla je na brojne osude na platformi "X", gde su korisnici izražavali sumnju u njeno "prijateljstvo" sa Pejnom.

"Kako možeš reći da ste bili prijatelji kada je koristio lažno ime? To nije prijateljstvo!", "Izgleda da neki samo traže pažnju na ovakav način. To nije fer prema njemu ili njegovoj porodici!", "Hahaha vi bili prijatelji na Fejsbuku, a on imao lažno ime? Pa ovo je hit", samo su neki od komentara.

Liam Pejn, koji je imao samo 31 godinu, ostavio je za sobom bogatu muzičku karijeru i brojne obožavaoce koji će ga zauvek pamtiti.

(Telegraf.rs)