Bio je najtraženiji 90-ih, sarađivao sa najvećim zvezdama, a onda nestao: Ovako danas izgleda Zlaja Timotić

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printscreen/Youtube/Mira Skoric

Spot tokom 90-ih nije se mogao zamisliti bez njega i svi su se bukvalno za njim otimali.

Mira Škorić je bila njegova najvernija saradnica a skoro je govorila o njemu u jednom intervjuu.  Svi su ga zapamtili po neobičnom imidžu: dugoj kosi, brkovima i marami. Još u to vreme Zlaja Timotić je sarađivao sa Draganom Mirković i Mirom Škorić a tu su bile i Snežana Sneki Babić i Zorica Marković. Zlaju mnogi pamte iz devedesetih kao jednog od najboljih tekstopisaca a on je između ostalog sarađivao i sa Aleksandrom Radulovićem Futom.

Ovaj muzičar bio je česti gost u spotovima Dragane Mirković, Mire Škorić, Snežane Babić.

U jednom trenutku nestao je sa javne scene i o njemu se dugo ništa nije znalo. Međutim, ali po društvenim mrežama, on je tu i te kako aktivan i tamo često objavljuje svoje fotografije.

Ako bismo uporedili njegov nekadašnji izgled sa onim kako on danas izgleda mnogi bi se iznenadili i ne bi prepoznali Zlaju.

Mira koja je kao saradnik verna godinama, skoro je o njemu govorila u jednom intervjuu.

- Te 1993. godine snimila sam album sa 12 pesama koje su sve bile hitovi i danas se slušaju, a malo ko je verovao u moj uspeh tada. Zaista sam te godine imala sreću sa pesmama. Zlaja Timotić je bio taj koji se mešao u sve, čak i u tekstove, a Vesna Petković je bila ona koja me je ubedila da mnoge pesme jednostavno moram da otpevam - rekla je nedavno za Grandonline.

(Telegraf.rs/Blic)