Slavica Rokvić proslavila 60. rođendan: Haljina sa šljokicama i torta na dva sprata - prava bajka

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Printscreen/Instagram/nina-skocic

Udovica Marinka Rokvića, Slavica Rokvić, proslavila je 60. rođendan, a za tu priliku njena porodica  je upriličila gala veselje.

Njeni sinovi Nikola i Marko iskoristili su priliku da se razvesele zajedno sa gostima pa su majci u čast zapevali. Slavica važi za nekog ko i te kako vodi računa o svom izgledu a na njenoj liniji mogu da joj pozavide duplo mlađe dame. Za tu priliku ona je obukla šljokičavu dugu usku haljinu a kosa joj je bila raspuštena u valove. Zlatna torta od dva sprata kupljena je u čast slavljenice.

Čim je ugasila svećice supruga Marinka Rokvića je slala srca prisutnim gostima uz reči "Volim vas".

Foto: Printscreen/Instagram/nina-skocic

Podsećanja radi Marinko i Slavica su se venčali daleke 1985. godine i važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi. Marinko je važio za čoveka koji je okrenut porodici i koji neguje porodične vrednosti. Tokom godina zajedničkog života njih dvoje su često viđeni kao par kod kojih je i dalje prisutna velika ljubav koju su često isticali.

Rokvići imaju dva sina Nikolu i Marka koji su krenuli očevim stopama i otisnuli se u muzičke vode.

Foto: Printscreen/Instagram/nina-skocic

Iako su po nogima oduvek bili skladan i par bez razmirica i Marinko i Slavica su prolazili kroz bračne trzavice a već na početku su se suočili sa razvodom. Ipak kako su shvatili d aje ljubav jača od svega, ponovo su nakon nekoliko meseci stali pred matičara.

Marinko je tada želeo da iznenadi Slavicu pa je organizovao veselje na njeno i na iznenađenje čitave porodice.

- Rokvić nije ništa pitao Slavicu, već ju je iznenadio. Odveo ju je kod matičara, ona se tada šokirala, a potom je priredio ručak u jednom restoranu, gde je prisustvovala cela porodica i najuži krug prijatelja. Sve je šmekerski odradio - govorio je tada izvor blizak paru.

Slavica je bila do poslednjeg dana Marinkovog života uz njega.

(Telegraf.rs/Blic)