Pevačica rodila sina sa 17 i ostavila ga u domu: Bila na meti osuda, a sada je on progovorio o svemu

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Marko Jovanović

Ana Bekuta je rano postala majka a veoma mlada je prolazila kroz teške trenutke koje je na svu sreću uspela da prebrodi.

Pevačica je svog sina Igora Polića dobila kao srednjoškolka, sa 17 godina nakon čega je imala težak život. Uprkos tome što se kao mlada majka suočavala sa poteškoćama, Ana je svom sinu uspela da pruži bezbrižno detinjstvo.

Ana je svog sina rodila u vanbračnoj zajednici, a budući da je bila odvojena od svoje bebe okolina ju je osuđivala. Pevačica je sina Igora ostavila u dom za nezbrinutu decu ali i danas joj je, kako navodi Pink, teško da se priseća tog perioda.

Odluku da se bavi muzikom ubrzalo je rođenje njenog sina, a ona je to jednom prilikom i istakla. Njih dvoje se danas odlično slažu a Igor podržava svoju majku na svim njenim nastupima.

Anin sin je jednom prilikom otkrio da razume zbog čega je to njegova majka uradila i da to nije ostavilo posledice na njega.

- Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada - izjavio je Igor jednom prilikom i dodao da nije u kontaktu sa svojim ocem - otkriva Igor.

On je jednom prilikom rekao da nije u kontaktu sa ocem i da o njemu ima sve informacije.

Ana je rođena u Banji kod Priboja kao Ana Polić a muzičku karijeru je započela u Šapcu. U Beograd se doselila tokom devedesetih godina. Bekuta se godinama trudila da svoje ime i mesto na estradi gradi isključivo zbog svojih vokalnih sposobnosti i predivnih pesama, a pažnju javnosti je svojevremeno privukla njena veza sa Milutinom Mrkonjićem, nakon čije smrti Ana živi sama.

(Telegraf.rs/Pink)