Ko je misica čiji je bivši muž uhapšen zbog ubistva Skoleta? Prijavljivala ga za nasilje, nju pratili skandali

E. J.
Vreme čitanja: oko 4 min.
Printskrin: TV Pink

Jedan od osumnjičenih za ubistvo Skoleta Mlađeg je V.B., koji je prema saznanjima Telegrafa, bivši muž misice i učesnice rijalitija Farma Sandre Obradović.

Sandra Obradović je bivša misica, manekenka i učesnica rijalitija.

Postala je poznata kada je 2004. godine je osvojila drugo mesto na izboru za mis Srbije i Crne Gore, a zatim se 2005. pojavila na izboru za Mis Evrope gde je proglašena za jednu od deset najlepših devojaka.

Dok se nije povukla iz javnosti, pratili su je razni skandali, a jedan od njih su i vožnje u alkoholisanom stanju, a jednom je izazvala saobraćajnu nezgodu.

Sandra je 2010. godine bila sa pevačem Slobodanom Vasićem, a nakon nekoliko meseci raskinula je vezu.

Kako se pisalo, njemu je to veoma teško palo, pa je na sve načine pokušavao da je ubedi da se pomire, ali mu to nije pošlo za rukom.

Dve godine kasnije Sandra je, kako se pisalo, bila zaljubljena u jednog biznismena koji je u tom trenutku bio pred ženidbom, a 2013. godine viđena je u društvu sestrića Bogoljuba Karića, Aleksandra Saše Nedeljkovića, ali oni nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

Godine 2014. manekenka je objavila snimak na kome se vidi da je u kolima sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, te se spekulisalo da je i sa njim imala romansu.

Iste godine je, kako se pisalo, privedena zbog vožnje u pijanom stanju pa je provela 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu. Dovođena je u vezu i sa fudbalerom Stefanom Mihajlovićem, što je demantovala.

Sandra Obradović je 2009. godine učestvovala u rijalitiju "Farma" i osvojila treće mesto, a godinu dana kasnije oprobala se kao voditeljka emisije "Ništa za sakriti", koja se emitovala na Pinku.

Povukla se iz javnosti, ali je 2019. godine opet je dospela u centar pažnje kada je zatrudnela, a onda 2020. godine je prijavila svog tadašnjeg vanbračnog supruga V.B. da ju je fizički zlostavljao, kao i da joj je nakon toga uzeo dete i prijavio socijalnoj službi.

- Nikako sam, evo me u Urgentnom centru. Pretukao me je, nije prvi put. Prijavljen je, ima zabranu prilaska. Uzeo mi je dete na silu, pod nekim osnovima, ne znam kako. Sad, evo sad, pre pola sata - pričala je tada uplakana Sandra za Telegraf.rs.

Ona je tada istakla da je zlostavljanje počelo dok je još bila u četvrtom mesecu trudnoće i tvrdi da je zbog batina mogla da izgubi bebu.

- Dok smo se zabavljali nije pokazivao znake nasilništva. Predstavio mi se kao dečko koji se bavi građevinom. Da sam znala kakav je, ne bih planirala zajednički život i napravila bebu sa njim - ispričala je Sandra u svojoj ispovesti medijima.

Ona je rekla da se tada nije plašila za svoj, već za život svog deteta.

- Samo se plašim za život svoje bebe, koja nije pored mene. Andrejev život pored oca je veoma rizičan. Verujem u našu državu i verujem da će mene i bebu zaštititi na pravi način, kako i nalaže naš zakon o porodici. Ovim putem želim da se obratim svim žrtvama nasilja da moju situaciju dožive kao alarmantnu, da uče iz mojih grešaka, da imaju hrabrosti da reaguju istog trenutka i prijave nasilje bez straha - govorila je tada.

Inače, ona je 2022. godine takođe pala na alkotestu i to u trenutku kada je voila maloletno dete, a mediji su pisali da jenavodno V.B. obavestio policiju o tome, a da je Sandra navodnio imala 1,84 promila.

Bivša misica se tada oglasila i rekla da je ona savesna i odgovorna majka:

- Prinuđena sam da se oglasim povodom neosnovanih napada na mene. Otkako sam postala majka povukla sam se iz javnog života i više nemam dodirnih tačaka s tim životom. Veoma sam savesna i odgovorna kao roditelj i neću dozvoliti da me iko vređa.

- Dete mi je na prvom mestu i nikada nisam bila pod uticajem alkohola kao što neki žele da predstave. Moj automobil nije ogreban. Sve mi je jasno ko plasira i fingira ovakve stvari da bi me predstavili u javnosti kao nepodobnu, ali nikome to neće poći za rukom. Na prvom mestu mi je sin i uvek će to tako da bude. Javni život me ne zanima i ovo je moje prvo i poslednje obraćanje ovim povodom - rekla je Obradovićeva za Kurir pre 2 godine.

Sandra je rođena u Beču 1985. godine, a odrasla je u Požarevcu gde je završila osnovnu i srednju školu.

(Telegraf.rs)