"Imala sam cistu tri puta veću od ploda": Teška ispovest Ivane Korab o borbi za potomstvo

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Instagram/ivanakorab

Ivana Korab je odlučila da progovori o teškom periodu kada je izgubila bebu i kako se nosila sa svojim problemima.

Ivana je manekenkai majka dvoje dečaka Matea i Noa a dugo vrmeena se borila za potomstvo. Gostujući nedavno u jednoj emisiji na Blic Tv-u, ona je otkrila sa čime se sve suočavala.

- Tokom prvog porođaja dali su mi spinalnu anesteziju pa nije radila. Kada su krenuli da me seku, krenula sam da se dižem, pa su posle toga morali da me uspavaju. Drugi porođaj je bio tri nedelje ranije, imala sam kontrakcije na po dva minuta, bez da sam znala. Imam taj neki sarkazam u sebi i kad god je problem, ja ne paničim. Izgubim se kasnije, onda sam zombi. U svim tim situacijama doktor je taj koji će da ti pomogne ili da stvar napravi gorom, jer ako on krene da paniči, koliko god ti imao samokontrolu, neće ti biti dobro - rekla je Ivana koja se trudila da u teškim trenucima zadrži optimizam pa je dodala:

- U drugoj trudnoći sam imala cistu koja je bila tri puta veća nego sam plod. I kada ti znaš da mogu neke loše stvari da se dese, da zbog te ciste možeš da izgubiš plod, ja sam došla kod doktorke i ona je meni rekla: “Nemoj da brineš, to je moj problem. Sve je stvar pristupa".

Ivana je priznala da njen život kao i kod drugih nije bajka i nije sve potaman, ali da je ona naučila vremenom da se nosi sa tim istakavši da se treba voditi mišlju da koliko god mislili da je naš problem najgori uvek postoji gore.

- Zbog vantelesne ti već imaš stomačić, jastuče ti se napravi oko stomaka, a još uvek ti nisu vratili taj embrion zbog hormona i svega. Meni su već vratili i ja sam ostala trudna, ali to nije opstalo. I sad, ja dolazim na neko slikanje, ne dišem da niko ne vidi, a već se osećam kao burence. Kako imam modrice od svega toga, mene fotograf pita da li treba nešto da “tušira” i ja mu tu kažem za modrice, jer su one bile i na rukama, na stomaku, na butinama, svugde. I sad tu neka žena kaže: “Kad bi bili ovde paparaci“, ja kažem: “Da, da lema me muž”.

Manekenka je rekla kako je od svega zapravo pokušavala da napravi "foru".

Iako voli igru i pesmu, priznaje da zbog dece su njeni izlasci svedeni na minimum. Otkriva da ne pije alkohol i da prva napušta izlazak.

- Ja ne spavam, imam malu bebu i od tog nespavanja, kad izađem mene spuca adrenalin, i hoću da super provedem, ali onda shvatim da su me godine stigle - priznaje ona.

(Telegraf/Blic)