Emotivan trenutak u domu vaterpoliste: Nemanja podelio fotografiju koja je sve raznežila

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Printscreen/www.instagram.com/nemanja.vico

Nemanja Vico je skoro iznenadio javnost ženidbom a ubrzo i nakon što je postao otac.

Nakon osvojene olimpijske medalje ovom sportisti su se zaređali uspesi na svim poljima a novopečeni tata nije krio radost što je kao kruna njegove ljubavi sa Jelenom Nikolić stigla ćerka Mila.

Da uživa u svojoj novoj ulozi on ne krije pa svaki slobodan trenutak koristi da bude sa Milom, a jedan poseban trenutak je ovekovečila njegova supruga, što je on podelio na svom profilu. Dok je poznati vaterpolista ležao na krevetu i zaspao pored svoje ćerkice, a oboje sve vreme iza glave drže podignute suprotne ruke, Jelena je iskoristila emotivan trenutak da ih uslika zajedno.

Foto:

Ako je suditi po fotografiji njih dvoje su bili u dubokom snu, a bebica je uživala mirno spavajući kraj oca. Fotografija i emotivni trenutak rastopili su srca verovatno srca mnogih koji su im sigurno priznali kako ništa "slađe" nisu videli.

Fotografija je na Nemanjinom storiju objavljena pre nekoliko sati a on je uz nju svojim pratiocima poželeo dobro jutro. Predivan zajednički trenutak oca i ćerke pratili su zvuci američkog repera Kanjea Vesta "Good morning". Nemanja rado deli poneki trenutak sa Milom, dok uživaju u šetnji, kako je hrani i kako na druge načine provode vreme zajedno, što znači da mu očinska uloga i te kako prija.

(Telegraf.rs)