"Zagrlim i poljubim drvo": Keba otkrio istinu o svom izgledu, pomenuo je i botoks

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragan Kojić Keba se danas pojavio na Košutnjaku, vidno raspoložen i nasmejan na snimanje "Zvezde Granda". Iako je na samom početku nosio piće, želeći da ga pokloni jednom od snimatelja, u šali prokomentarisavši da ga čuva za njega 25 godina, snimatelj je odbio rekavši da je "flaša već otvorena".

Keba se u jednoj od emisija pojavljuje kao zamena, budući da će Snežana Đurišić biti odsutna. Elegantno obučen u belu košulju i crne pantalone, na pitanje novinara "zašto je u toj kombinaciji kada je "Zvezdaš"? pevač je šaljivo prokomentarisao:  "Otkud ti znaš šta je ispod?"

Na pitanje kako uspeva uvek da bude raspoložen i postoji li neki recept za to, budući da neke njegove kolege često nisu na "volji" Keba je rekao da ne voli da priča o drugima sem kada ga oni pitaju, ali je dao i zanimljiv odgovor

- Sve je to individualna stvar. Možda sam trebao da upišem glumu, možda samo glumim. To mi je neostvarena želja, sto posto bih prošao na audiciji. I mala uloga je velika. Možda nešto što ima veze sa muzikom, prepoznao bih da li se mogu nositi sa tim - otlriva Keba.

Njegov sveži i mladalački izgled nismo mogli da ne primetimo a pevač je uspeo da odgonentne, šta se krije iza njegovog zategnutog lica a nisu nikakve korekcije, već fizička aktivnost i spoj sa prirodom.

- Kod mene ne možete čuti umoran, naporno, ne mogu.Prepozna se u pogledu pokretu. Pre tri sata sam imao lep spoj sa prirodom. Trčao sam. Ubrizgavam dobar kiseonik i stalno protežiram spoj sa prirodom. I ovom prilikom pozdravljam sve koji pišu nebuloze, slatko me nasmeju. Zato što ja zagrlim poljubim drvo, širim ruke ka nebu, uživam. I svima to savetujem - poručio je pevač.

(Telegraf.rs)