Nova žena Zvezdana Terzića bila u braku sa Ognjenom Amidžićem: Evo zašto su se rastali

J. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto-kolaž: Mateja Stanisavljevic/Antonio Ahel/ATAImages

Bivša voditeljka, sada stručnjak u oblasti PR, Milica Marković, u braku je sa generalnim direktorom FK Crvena Zvezda, Zvezdanom Terzićem.

Sa bivšim fudbalerom prošle godine dobila je predivnu ćerkicu, a ekipa Telegrafa uslikala ih je prvi put zajedno u javnosti, na aerodromu "Nikola Tesla", nakon što su se vratili s puta.

Milica već petnaest godina radi kao PR, kako domaćih, tako i inostranih kompanija, a javnost je pamti i kao novinarku i voditeljku informativnog programa Pink televizije.

Bila je u braku sa našim poznatim voditeljem Ognjenom Amidžićem, ali njihova ljubav nije dugo trajala.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Oni su se upoznali još 2002. godine, a varnice su sevnule na prvi pogled.

Kako su pisali mediji, Amidžić je pokušao da zaprosi Mariju nekoliko puta, da bi na kraju ona njega zaprosila i tako su ušli u bračne vode, međutim, to nije potrajalo, pa je do kraha došlo već nakon četiri godine.

Oni su istakli da se njihova ljubav ugasila, ali su svakako ostali u prijateljskim odnosima.

- Doneli smo odluku da se sporazumno razvedemo. Odluka je zajednička, a razlog je činjenica da smo se tokom godina braka emotivno udaljili. Važno je da se razilazimo u prijateljskim odnosima, koje ćemo nastaviti da održavamo. Nakon ovog obaveštenja drugih izjava i komentara na ovu temu više nećemo davati. Molimo vas da ovu želju i odluku ispoštujete, s obzirom na to da smo sami odlučili da ovu vest podelimo sa medijima - naveli su ranije Milica i Ognjen.

(Telegraf.rs)