"Želim da imam odnos sa tvojom mamom, a ti da gledaš": Kanje Vest tražio od supruge Bjanke, tvrdi se u tužbi

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest rekao je supruzi Bjanki Censori da želi da ima seks sa njenom majkom dok ona gleda, tvrdi njegova bivša pomoćnica u uznemirujućoj tužbi.

Influenserka i bivša zvezda OnliFans-a, Loren Pišota, tužila je Vesta u junu zbog navodnog seksualnog uznemiravanja i uhođenja dok je radila za njega od 2021 do 2022. godine.

Sada, nova tužba na 88 stranica, koja je podneta u petak uveče, donosi na desetine novih uznemirujućih tvrdnji.

Među njima je bio i Vestova želja da želi da ima seks sa majkama svojih seksualnih meta, o čemu je često govorio.

U tužbi se tvrdilo da ovo uključuje Censori (29), koja u to vreme još nije bila njegova supruga, „već njegova učesnica/zaposleni na seksualnim zabavama na poziv“.

On je navodno poslao Pišoti snimak ekrana 28. septembra 2022. tekstualnog razgovora između njega i Censori o tome da želi da ima seks sa njenom majkom.

'Želim da je**m tvoju mamu. Pre nego što ode“, napisao je, tvrdi se u tužbi.

Prema podnesku, on je pitao Pišotu: 'Da li da dodam, mislio sam da želim da me gledaš kako je**m tvoju mamu'.

Censori je u to vreme bila u SAD sa radnom vizom, a njena majka Aleksandra je bila u poseti Los Anđelesu u koji je došla iz Australije.

Pišota je tvrdila da je Censori odgovorila na Vestove tekstove, jer je to bio „način, na koji je [Vest] insistirao i zahtevao“ da ona i drugi zadrže svoje poslove kao vize.

„Ovo je napisala... udata je (Aleksandra). Je**ću nekoga ovog vikenda i reći ću ti sledeći put kada budeš u meni“, rekao je Vest Pišoti o navodnom odgovoru Bjanke Censori nekoliko minuta kasnije.

Drugi put, Vest je navodno poslao poruku Pišoti 13. septembra 2022. o 'modelu na A-listi' sa kojim je bio 'odlučan' da ima seks, i zatražio je od nje da bude model za njegovu kampanju za sunčane naočare.

„Da li je mladi model sa A liste bolji za mene od drugih modela sa A liste? Kako da joj kažem da strašno moram da je**m njenu mamu".

Censori je bila podvrgnuta dugom seksualnom ropstvu za Vesta mnogo pre nego što su se venčali, prema tužbi, uključujući i u kancelarijama Yeezy u LA.

Pišota tvrdi da je Vest koristio svoje veze u kompanijama kao što su Adidas i Gap da bi dobio radne vize za trgovinu ženama u SAD radi seksa.

U tužbi se tvrdilo da je često imao seks sa zaposlenima i „rotirajući spisak gostiju“ u kancelarijama svoje kompanije Yeezy.

Zaposlenima je naređeno da naprave improvizovane spavaće sobe koje se sastoje od dušeka na podu, jastuka i ćebeta u sobi ili čak samo ormana.

Koristio je i kupatila za osoblje i svlačionice, tvrdi se u tužbi.

Vest je sve tvrdnje iz prvobitne tužbe odbacio, nazivajući ih ucenom. Njegov advokat nije odgovorio na zahtev Daily mail-a za komentar.

(Telegraf.rs / Daily mail)