"Zabolelo me je..." Evo šta je tačan razlog svađe Karleuše i Marije Šerifović: Posle duge ćutnje, progovorila!

J. G.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Pop diva Jelena Karleuša i pevačica Marija Šerifović prekinule su prijateljstvo, a javnost nikada nije saznala šta je tačan razlog.

Marija je u medijima isticala da ne zna zbog čega je Jelena prestala da govori sa njom, a Karleuša je, nakom duge tišine, rešila da progovori.

- Mislim da je kap koja je prelila čašu vezano za mene i Mariju, kada je lajkovala jedan jako ružan komentar na Tviteru, gde se ja vređam. Prvi lajk je bio njen. Ne znam zašto je to uradilo - rekla je Karli, pa detaljnije objasnila:

- To je bila samo kap koja je prelila već punu čašu kad je reč o njoj. Uvek sam bila ja ta koja joj je davala komplimente, bila joj podrška i bacala joj loptu u "Zvezdama Granda", da može da vrati. Evo, sada kako mene nema, nema tu funkciju u ZG više, to više nije to jer prosto nema dobrog sagovornika. Desilo se šta se desilo, ja sam samo podvukla crtu, to me je baš puno zabolelo - navela je Karleuša.

Na pitanje da li je samo to razlog, objasnila je:

- Možda zvuči kao malo, ali u tom momentu kad sam doživljavala strašan linč, to je bila godina kad su izašle "Alfa" i "Omega", bila sam u jednoj nemilosti te Tviter zajednice i baš sam doživljavala veliki napad, najmanje što sam očekivala od prijatelja da se pridruži tome, makar to bio samo jedan lajk - istakla je JK i priznala:

- Ne čujemo se više - otkrila je Jelena na pitanje da li imaju ikakav kontakt.

- "Alfa" i "Omega" su nešto za šta smatram da je najbolje u mojoj karijeri, mnogo sam se tome dala, godinama sam to radila, mnogo uložila i to je meni mnogo značilo. Tako da se pljune na to, od strane prijatelja, nisam to očekivala i to me je razočaralo - rekla je Jelena Karleuša, na šta joj je glas pomalo zadrhtao.

(Telegraf.rs/Lazarov podkast)