Ovo je vila iz koje se Zvezdan navodno iselio posle kraha braka: Pre 2 godine je prodavali za 2.000.000 evra

A. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Foto: Youtube/Paparazzo Lov // DNK, ATA Images

Pevačica Tina Ivanović i Zvezdan Anđić navodno se razvode posle 25 godina braka, pišu domaći mediji.

Zvezdan se navodno proletos preselio u kuću koja se nalazi iza porodičnog doma na magistralnom putu za Grocku.

Tina je navodno ostala u kući gde su godinama zajedno boravili, tvrdi Kurir.

Onu su vilu od 1.800 metara kvadratnih u kojoj je Tina ostala posle navodnog razvoda, prodavali pre 2 godine i to za 2.000.000 evra.

Zvezdan je tada za naš portal otkrio zbog čega su rešili da prodaju imanje.

- Istina je, rešili smo da prodamo sve to. Ono što mi sada imamo je ogromno, taj ceo kompleks je za nas dvoje prevelik. Teško je to za održavanje, naravno nije ni jeftino. Prodajem sve i ulažem novac u neki drugi posao. Naravno kada prodamo kuću prvo ćemo da obezbedimo novi porodčni dom, trenutno samo u fazi razmišljanja gde i kako. Gledamo neki plac na Senjaku, gde planiramo da izgradimo neku manju kuću do 200 kvadratnih metara. Da sredimo kako mi želimo i uživamo u njoj - potvrdio je Zvezdan.

Zvezdan je planirao da novac od prodaje uloži i u apartmane u Budvi.

- Trenutno sam u Budvi, gledam neki hotel i apartmane. Želim da uložim pare u novi biznis, u nešto što je sigurno - rekao nam je Zvezdan tada.

Kako je izvor blizak paru otkrio, Zvezdan i Tina novodno sve raspordaju zbog bračnih problema, međutim Zvezdan nije želeo da komentariše nagađanja da njihov brak ne funkiconiše baš najbolje.

Naime, pevačica i njen suprug oglasili su prodaju spratne kuće na jednom popularnom sajtu za prodaju nekretnina. Kako su naveli u oglasu tada, reč je o kući i motelu na smederevskom putu, a stanje objekta je, kako se u oglasu navodi, luksuzno.

Njihov kompleks ima čak 1.800 kvadratnih metara kako stambenog, tako i poslovnog prostora, i čak 20 ari placa, za šta Tina i njen suprug Zvezdan traže neverovatnih dva miliona evra.

Poznati bračni par naveo je da njihov stambeno-poslovni kompleks ima i terase, podrum, internet, video-nadzor, garažu, ali i pomoćne objekte.

Inače, mediji pišu da vila zapravo vredi 650.000 evra.

(Telegraf.rs)