"Bio kivan jer je posao u padu": Ko je pevačica koju je brutalno pretukao muž? Isplivali potresni detalji

E. J.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Printscreen/Facebook

Pevačica iz BiH, Aldina Bajić pretrpela je strašno nasilje od svog supruga Adisa Cigura.

Prema pisanju NajPortala, Aldina je u jako teškom stanju, a zbog povreda koje je zadobila bila je dva sata bez svesti.

Pevačica je u svet estrade zakoračila sa svega 13 godina, a isticala je da joj život nije bio nimalo lak. Ona je pre 10 godina bolovala od karcinoma, a dok se borila protiv opake bolesti pomagala joj je upravo pesma. Pevala je mnogim regionalnim zvezdama na privatnim proslavama, između ostalog i fudbaleru Miralemu Pjaniću. Kako navode tamošnji mediji, Aldina je nastupala zajedno sa suprugom Adisom, koji je inače bio muzičar kod Šerifa Konjevića u bendu.

- Pre te grozne i ružne bolesti koja mi se desila nisam pazila apsolutno ni na šta. Nisam se zdravo hranila, ponekad nešto malo vežbala, sada nakon svega toga pazim više na sebe, na moje zdravlje i kad je posao u pitanju i na sve što ide uz to. Kada primetim da sam preterala sa poslom, onda baš dobro zakočim, jer ja nisam sama imam i sina Sandra - rekla je svojevremeno Aldina koja je istakla da joj je teško biti samohrana majka.

- Ja sam tom detetu i majka i otac, sve sam mu na svetu kao i on meni. Svaki korak koji načinim, svaki koncert, nastup koji zakažem, sve to radim samo da bi njemu bolje bilo i da ne oskudeva ni u čemu. Ja sve to uskladim, ima žena kojoj platim i ona ga čuva kada mene nema, a kad sam slobodna svaki trenutak provodim sa njim - pričala je bosanskim medijima.

Pričala je i da su joj najveća podrška upravo suprug Adis i sin.

Ona je posle svega izbrisala Instagram nalog, a inače, kako piše NajPortal, razlog za prebijanje bio je da su navodno Adisu smetale njene životinje, psi i mačke koje su joj bile kao terapija nakon napornog rada, nastupa, pevanja. Optuživao je za neveru, što nema nikakve veze sa Aldinom i posebno je bio kivan na nju što je posao bio u padu. Sve je to bio razlog zašto ju je pretukao.

Prema saznanjima od Aldininih prijatelji i rodbine, Aldina uzima veoma jake tablete protiv bolova, protiv strahova, ne može da jede, jednostavno životari. Prijateljima je otkrila da je Adis u njoj ubio i ljubav prema pesmi, prema životu i, da nikada više neće nikada vjrovati ni jednom muškarcu u životu.

Adis, kako se navodi, ima zabranu prilaska njegovoj još uvek zakonskoj suprugi Aldini Bajić. Nakon njegovog izlaska iz zatvora očekuje ga suđenje, a onda i podela imovine, piše pomenuti portal.

(Telegraf.rs/NajPortal)