Evo gde je Jelena Đoković bila dok se Novak plasirao u polufinale Šangaja: Nećete verovati šta je radila

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Mileta Mirčetić

Već tri godine zaredom porodica Đoković dovodi eminentne stručnjake iz oblasti brige o odrastanju dece i organizuje panele i tribine povodom toga.

Predavanja se organizuju u cilju edukacije i podizanja svesti o važnosti teme kao što je roditeljstvo i podizanje dece. Dok Novak Đoković nastupa u Šangaju i priprema se za predstojeće polufinale nakon što je savladao u četvrtfinalu Čeha Mešneka, Jelena je okupirana drugim aktivnostima.

Ona je danas na svom Instagram storiju objavila nekoliko priča dok pravi društvo eminentnom stručnjaku Gordonu Njufeldu koji drži predavanje na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Iako Jelenu vrlo često viđamo u VIP loži kako uzbuđeno bodri svog supruga zajedno sa decom, ovog puta ona je ostala u Beograd kako bi se posvetila tribini koja je okupila veliki broj studenata.

- Studenti stižu - napisala je ona u opisu objave.

Pripremajući se za predavanje, jedan od najvećih autoriteta u oblasti dečijeg razvoja bio je pozdravljen od strane publike gromoglasnim aplauzom, a Jelena je sve to ovekovečila svojom kamerom, napisavši u opisu da je amfiteatar pun.

(Telegraf.rs)