Danica Crnogorčević sa mužem živi u luksuznom naselju, komšije prgovorile: "Veoma je posvećena majka"

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Dejan Simić Sputnik

Danica Crnogorčević je privukla pažnju javnosti svojom etno numerom " Veseli se srpski rode" koja je postala omiljena pesma našeg tenisera Novaka Đokovića.

Crnogorska etno pevačica kako prenosi "Star Tv" živi u luksuznom naselju sa porodicom a komšije otkrivaju da je dom pevačice izuzetno lep i ušuškan.

-  Ovo je bilo crkveno zemljište i izgrađena je velelepna zgrada. Reč je o centru grada gde kvadrat ide i preko tri hiljade evra što je jaka cena za Podgoricu. Zgrada ima svoj privatni parking i ušuškana je. Često je gledam sa decom i suprugom. Baš su divna porodica. Ona je uvek raspoložena. Vidi se da deca rastu okružena ljubavlju - kaže jedna starija gospođa koja jako poštuje kako Danicu, tako i njenog supruga sveštenika.

Budući da je u pitanju centar grada u Daničinom kraju su pretežno kafići a supermarketa gotovo da i nema.

Komšije otkrivaju da je porodica posvećena duhovnom životu i da su često posetioci crkve.

- Danica je divna kao i njen suprug. Ovde je blizu crkva gde oni redovno idu. Nedeljna liturgija je kod njih obavezna. Ovde u zgradi žive i pojedina sveštena lica, pa se obilaze. Druže se divno i to je lepo videti. Kao da su porodica u celoj zgradi- rekla je jedna od komšinica Danice Crnogorčević.

Crnogorska pevačica nije redovan gost u obližnjim kafićima a komšije su otkrile da ona voli da boravi u prirodi sa decom i da se često prošetaju po obližnjem brdu Gorica.

Ona je često puta pevala na slavljimja Novaka Đokovića zbog čega je komšije često zaustavljaju i pitaju za njega.

- Prvi je moj unuk pitao Danicu za Novaka. Ja mislim da nema dana kada joj to neko ne postavi pitanje. Ali ljubazna je ona. Često je i na putu. Dosta putuje. Pa kada nije tu, vidimo da suprug brine o deci ili neko od njihovih članova porodice dođe da im pomogne- kaže jedan gospodin i ima reči hvale za to što su oboje posvećeni deci.

Komšije su bile pune hvale za bračni par rekavši da se danas mladi teško odlučuju za veliku porodicu a da njima odlično ide da podižu svoju decu pored ozbiljnog posla koji imaju, složivši se da "gde ima želje ima i načina, a oni to postižu".

(Telegraf.rs)