Kalinić uživa punim plućima nakon razvoda: Dok Sandra pokazuje sreću na mrežama, evo šta radi Milan

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: ATA Images/Marija Mlađen

Nakon 18 godina braka, Milan Kalinić i njegova supruga Sandra su odlučili da stave tačku na svoju ljubavnu priču, ali to ne znači da su prekinuli sve veze.

Iako su se razveli, na Sandrinom profilu na Instagramu i dalje stoji prezime Kalinić, a čini se da oboje nastavljaju dalje sa osmehom na licu.

Sandra je nedavno podelila lepe trenutke sa slavlja na kojem je otkriven pol bebe njene bliske prijateljice. Po plavim balonima i Sandrinom plavom prsluku jasno je da je dečak u pitanju.

Na fotografijama se vidi kako Sandra skače od sreće i uživa u društvu trudne drugarice, kojoj je pružila podršku u ovom posebnom periodu.

U međuvremenu, Milan Kalinić se takođe oglasio na mrežama, pokazujući da uživa u svom društvenom životu.

Proveo je veče sa kolegom Milanom Vasićem, a dok ga je Vasić snimao za Instagram, Kalinić je bio odlično raspoložen i veselo đuskao u elegantnom izdanju.

Podsetimo, Milan Kalinić i njegova supruga Sandra rešili su da stave tačku na svoj brak početkom godine, i to posle 18 godina zajedničkog života, kad su shvatili da je za njih i njihovu decu najbolje da svako krene svojim putem.

Njih dvoje su se navodno vrlo brzo dogovorili da se sporazumno razvedu i podele bračnu imovinu, kako bi sve prošlo što brže i bezbolnije, i to prvenstveno zbog dobrobiti njihovo dvoje dece.

On je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu, u kom su godinama živeli, pa je odmah započeo sa traženjem nove nekretnine za sebe.

U međuvremenu, Milan se preselio u stan kod svoje majke Bobe Kojović, sa kojom je u poslednje vreme opet nerazdvojan.

Da odnosi između uskoro bivših supružnika duže vreme nisu najbolji, svedoči i činjenica da se oni već duže vreme nisu pojavljivali zajedno u javnosti, a on je na javne događaje i premijere dolazio ili sam ili u društvu majke, prenosi Kurir.

(Telegraf.rs)