Stoja pokrenula novi biznis, želi da se povuče sa estrade! Pomenula i kolege: "Breskvicu obožavam da slušam"

N. L.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Pevačica Stojanka Novaković Stoja nastupila je sinoć u restoranu Nacionalna klasa, a kako je dugo nije bilo u Beogradu, popularni restoran bio je ispunjen do poslednjeg mesta.

Stoja je zagrmela u kožnom miniću i kožnoj jakni sa nitnama, a bila je i vrlo raspoložena za druženje sa medijima, pa je tako otkrila mnoge detalje o sebi.

Na samom početku je istakla da su je fanovi nazvali Stoja institucija i da se njoj svidelo jako.

- To su me fanovi tako nazvali, meni se to dopalo i uzela sam to. Mislim da sam cenjena na estradi i to mi je jako drago, zbog toga što u principu ja gledam svoja posla - rekla je kratko i otkrila da li bi nešto promenila u svojoj karijeri:

- Ništa ja ne bih promenila, kad bih se opet rodila želal bih sve isto da mi se desi.Jako mi je lepo u svojoj koži. Nikad nije lako počinjati, ni sada, ni prošlo vreme. Jednostavno moraš da imaš i talenat, i malo sreće...

Došla je u vrlo izazovnoj kombinaciji, što je privuklo pažnju, pa se čak malo i našalila na svoj račun.

- Poznata sam po tome, još će me shvatiti kako volim da bijem. Bacila sam se maloo u roku fazonu, mislim da mi bolje stoji. Znaš, kako stare žene koje su moje godište, mi volimo da se podmlađujemo.

Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Na pitanje da li joj možda prilaze mlađi, Stoja ima jasnu poruku.

- Ne, ne sme niko da mi priđe. Dragi moji mladi ljudi, pokušajte, vidi, naje*baćete - rekla je ona.

Kako je istakla, želi da se potpuno povuče sa estrade, jer je pokrenula novi, kako kaže, ozbiljniji biznis.

- Ja sam za sebe, imam svoj biznis i ne zanimaju me dešavanja na estradi. Ne planiram da pravim velike koncerte, jer želim da imam oproštajni koncert pred kraj karijere, kada to bude - rekla je Stoja, pa otkrila da li je istina da je slupala kola zbog ljubomore.

- Nije, to je bila fora, slagala sam. Ne borim se za ničiju ljubav. Muškarci ne smeju da mi priđu, jer volim da bijem, naj*baće. Više volim da jedem nego da vodim ljubav - rekla je Stoja šaljivo, pa rekla da voli da sluša mlađe kolege.

- Volim da slušam mlađe kolege, Desingericu i Breskvica na primer. Branim Desingericu! - rekla je Stoja, pa otkrila da ne bi išla na Evrosong, da je to ipak za mlađu generaciju!

(Telegraf.rs)