Dunja se snimala dok se gušila u suzama: "Vučem traume još iz detinjstva, svašta mi je došlo na naplatu!"

N. L.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Instagram/iamfashionbabe

Influenserka Dunja Jovanić objavila je video na kojem plače kao "kiša", dok je pričala o traumam koje je doživela u detinjstvu.

Ona je sada objavila video kako uplakana vozi automobil uz tekst gde je poručila da joj se dosta loših stvari dogodilo, ali da veruje da će u jednom trenutku sve doći na svoje mesto.

- Toliko jedva čekam da se završi ova godina i da se ''rasknjiži'' sve ono što je višak, manjak i sve ono čemu mesto nije tu. I oduvek sam bila pozitivac i znam da sigurno dolazi sve najbolje ikada, ali mi je nekako ove godine svašta nešto došlo na ''naplatu'', od raznih nesigurnosti koje vučem još iz detinjstva, do neprestanog preispitivanja svega u mom životu i stvarno se osećam loše poslednjih meseci - napisala je influenserka, a svi su se zapitali šta se desilo.

Foto: Instagram/iamfashionbabe

Dunja je već u par navrata na svojim društvenim mrežama delila svoje slike i snimke kada se oseća loše i time stavila do znanja da nije sramota imati loš period, dan ili trenutak.

Podsetimo, Dunja je poslednji put govorila o ljubavi nakon raskida sa Milošem Mandićem, inače trgovcem nekretninama u Dubaiju.

Iako su odlučili da se rastanu, ostali su u dobrim odnosima, a influenserka je tom prilikom i objasnila da joj veliki uspeh otežava da nađe adekvatnog partnera.

- Rekla bih samo da se tu skupilo više stvari, u smislu toga da volim svoju zemlju i da želim da živim ovde i da je vrlo varljivo da, kao uspešna žena, danas nađeš muškarca koji može da sedi u prvom redu i da ti aplaudira, da se ne takmiči. Nema veze nikakve sa njim, nego generalno kažem. Muškarac mora da bude ultra uspešan, kada to kažem ne mislim na novac, nego da bude zadovoljan. Uspešan je onaj čovek koji se vrati sa posla i zadovoljan je. Koji radi za određenu platu, ali zna da doprinosi, zna da je dobar u svom poslu i briga ga da li si ti poznata i koliko ti zarađuješ i ne pada mu na pamet da se sa tobom takmiči. Mora da ima mnogo samopouzdanja, da je prošao mnogo toga, mislim da je to srž svega - objasnila je u podkastu „Sisterhood".

(Telegraf.rs)