"Ne možeš na silu naterati da ne izlazi, ne pije i da bude veran": JK iznela nove detalje o braku sa Duškom

N. L.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: Instagram/duskotosic, Printskrin: TV Pink

Pop diva Jelena Karleuša gostovala je u jednom makedonskom podkastu, gde je iznela nove detalje o, sada, bivšem suprugu Dušku Tošiću.

Kako je navela na početku, sa svakim partnerom je imala siti problem - želeli su da joj slome krila i da je promene, ali se to niakda nije dogodilo.

- Žena kada prevari, ona to uradi samo ako joj muškarac ne pruži dve stvari, ono što ona traži, a to su ljubav i poštovanje. Kada nema ljubavi, i može nekako, ali kada nema poštovanja, ne može nikako. Ja sam imala tu nesreću da je svaki moj partner želeo da mi slomi krila, zaljube se u Jelenu Karleušu, a onda kada je Jelena Karleuša njihova - žele da je menjaju. Da se više ne oblačim tako, da se više ne ponašam tako, smeta im moj posao, smeta im moje ponašanje. Teško je veoleti Jelenu Karleušu, ali ja zapravo mislim da je jako jednostavno - istakla je Jelena.

Dotakla se i dana kada se razvela od Duška, koji se na razvodu nije pojavio.

- Duško... Moram da kažem još jednu interesantnu stvar, da se ni od prvog, ni od drugog muža nisam razvela, nisma ih videla na razvodu, videla sam samo njihove advokate. Ja se uvek pojavim na razvodu, ali se moji bivši muževi ne pojave - rekla je Jelena, a na pitanje zašto je to tako i da li je se plaše, ona kaže:

- Mene? Možda ne mogu da me pogledaju u oči. Kada je reč o Dušku, mislim da sam ja učinila sve, baš sve da se 17 godina našeg braka, porodice, ne baci u vodu, a on je učinio sve da mi pokaže i dokaže suprotno. Koliko sam se trudila da se to ne raspadne, Duško je bio taj koji je želeo da se razvede i da se raspadne naša porodica. Nije mogao da se nosi sa pritiskom svega onoga što su mediji radili nama i meni.

Kako je navela, s njim sada nije u dobrim odnosima i nema ni zbog čega da bude. Ističe da ga je godinama upozoravala da će mu se osvetiti, i da se to na kraju i dogodilo, jer je bila usamljena i nesrećna.

- Svaka će se žena složiti sa mnom... Zašto mi da budemo u dobrim odnosima sad? Trebalo je da se trudi da se bori za ovakvu ženu, ali ne možeš nikoga na silu naterati da te voli, ne možeš nikoga na silu naterati da ne izlazi, da ne pije, da ti bude veran. Nažalost, ja sam podnela pritisak i jednu veliku... užas mi se desio, a to je da sam ja u tom braku bila jako usamljena i nesrećna. Duška sam upozoravala na to sve, da će se kajati i da ću mu se osvetiti. Prvi put kada sam htela da mu se osvetim, desila se katastrofa. Taj čovek s kojim sam htela da se osvetim Dušku, zbog mog ličnog nezadovoljstva je skrinšotovao naš jedan video razgovor, i onda me je sa tim slikama ucenjivao da se razvedem. Naravno da ja nism želala da pristanem na tu ucenu, i on je onda svim medijima poslao sve to - rekal je ona gostujući u podkastu "Lazarov".

Podsetimo, Karleuša je prva dala saopštenje o razvodu, a potom se oglasio i Tošić, koji je u izjavi naveo da bi sa Jelenom voleo da ostane prijatelj.

(Telegraf.rs)