Snežana Đurišić posle svađe sa Vanjom kida kako izgleda: Pevačica došla na Košutnjak poput prave dive

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Marko Jovanović

Pevačica Snežana Đurišić se pre nekoliko dana posvađala sa svojim partnerom ginekologom Vanjom Miloševićem i to naočigled "sedme sile".

Pošto ju je bukvalno ostavio na cedilu na erodromu projurivši sam ka liftu, pevačica nije birala reči pa je vidno besna u društvu jedne osobe iskritikovala svog voljenog. Uprkos tome što su mnogi mislili da će se među njima javiti jaz nakon te svađe, izgleda da je posle svađe ipak sve "slađe".

Pevačica se pojavila na Košutnjaku na snimanju "Zvezde Granda" a dovezao ju je upravo njen partner Vanja. Đurišićka je imala moćno izdanje i na sebi je nosila crni komplet koji je uparila sa atraktivnim naočarama i nakitom koji je bio i te kako upečatljiv.

Pevačica se pred novinarima pojavila sa velikim samopouzdanjem i ovaj put kompletno sređena za razliku od pre neki dan kada je na snimanje došla nenašminkana pošto je eskivirala novinare žureći u šminkernicu. Kosu je vezala visoko u rep a naočare i efektan nakit dali su poseban pečat njenom stajlingu.

Podsećanja radi, ona je prekjuče pred kamerama Blica napravila scenu pošto se posvađala sa svojim partnerom koga je dozivala sve vreme da je sačeka dok je on žurio ispred nje.

Pevačica je uputila i pogrdne reči kao posledicu revolta zbog čega ju je osoba koja je bila pored nje upozorila, rekavši da treba zbog medija da se kontroliše.

- Šta nemoj pred njima, pa oni su videli da ja izlazim iz drugog lifta. Videćeš da će sve da se vidi - rekla je Snežana, nakon čega je ušla u automobil, a njihova rasprava i dalje je trajala te su se uputili ka porodičnom domu.

(Telegraf.rs)