Kraj je bio neizbežan: Kalinićeve poslednje zajedničke fotografije su najavljivale razvod?

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Situacija u porodici Kalinić nije bila baš najbolja a na to su još ranije ukazivale neke činjenice.

U medijma je poput bombe protekle nedelje odjeknula vest da se poznati glumac Milan Kalinić razvodi posle 18 godina od svoje supruge Sandre. Budući da je ovaj par važio za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, mnoge je iznandila vest da su Kalinići posle bračne zajednice koja je trajala dugo, odlučili da stave tačku na to.

Mnogi su naslućivali da nešto nije kako treba u njihovom odnosu, pošto se glumac već duže vreme nije pojavljivao sa suprugom u javnosti, već mu je često društvo pravila majka na nekim gradskim događajima. Osim toga i situacija na društvenim mrežama bila je drugačija nego inače a to su mnogi i primetili.

Budući da je glumac imao običaj da s vremena na vreme objavi neku fotografiju, posebno sa suprugom, mnogima je bilo čudno što to nije učinio već godinu dana. Njegova poslednja objava na toj mreži bila je u novembru prošle godine, dok su se iste godine u februaru poslednji put pojavili na jednoj premijeri.

U poslednje vreme, na glumčevom nalogu preovladavaju fotografije sa treninga, što znači da se okrenuo radu na sebi i sa njegovom decom koje često objavi. Poslednja objava supružnika zajedno od prošle godine ukazuje na to da se razvod već dugo spremao ali da javnost o tome još uvek ništa nije znala a niti naslućivala.

Foto: ATA Images/Marija Mlađen

- Ne dajem komentare na tu temu - rekao je on jednom prilikom kada su odjeknule te vesti.

Prema pisanju medija, njih dvoje više ne žive zajedno, a glumac se već iselio iz stana. Uprkos bračnom hrahu, Kalinić i dalje na svom Instagram profilu drži fotografije sa svojom suprugom kao i porodičnom fotografijom koja stoji kao profilna fotka.

(Telegraf.rs)