Slavlje u domu srpske manekenke! Od drame sa lekarom do idealnog života: "Srce mi je puno!"

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejana Živković raznežila mnoge pratioce na društvenim mrežama objavivši snimak rođendanskog iznenađenja koje su joj priredili sinovi i suprug.

Manekenka, koja je na početku karijere izgledom osvajala srca, otkrila je da je njen put bio izazovan, posebno nakon što se podvrgnula estetskim korekcijama.

- Imala sam želju sve da probam, mislila sam da mi moja prirodna lepota nije dovoljna. Prvo sam otišla usne da sredim, sve što je bilo novo meni se dopalo. Međutim, došlo je do greške, to je očigledno bila namerna greška. Tužila bih je vrlo rado, ali nemam dokaz. Mislim da ne moram ja uvek da budem svačija karma. Zbog doktorke gubila poslove u modelingu, od mnogih agencija sam dobila ne ne ne - ispričala je Dejana.

Danas, Dejana uživa u porodičnom životu sa dvoje dece o kojima svakodnevno brine. Na svom Instagramu je podelila emotivnu poruku povodom svog rođendana:

- Jutro kad te probude ljubavi tvog života, muž sa 101 ružom i naši mali anđeli pevajući ‘Srećan rođendan’… srce mi je puno više nego ikada pre. Ovakva ljubav, ovakva sreća… šta više poželeti? Hvala ti, Bože, na ovim neprocenjivim trenucima i na mom savršenom životu ispunjenom ljubavlju. Srećan mi najlepši rođendan ikada! - napisala je Dejana ispod objave.

Suprug je, uz pomoć dece, pripremio veliki buket ruža uz poruku: "Za najbolju mamu".

Dejana nije krila oduševljenje, a njen video brzo je postao viralan, uz brojne pozitivne komentare i čestitke za rođendan.

(Telegraf.rs/Blic)