Ove kombinacije Maje Nikolić prže oči, slike gore na Instagramu: "Leopard print, crvene lakovane čizme..."

S. Ž.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica Maja Nikolić redovno na Instagramu objavljuje svoje slike, na kojim se vidi njen dobro poznati široki osmeh, krupne oči i pogled koji vas dira "pravo u srce". Ipak, tu je i pregršt interesantnih, stvarno hrabrih modnih egzibicija, na koje bi se malo ko usudio.

Izabrali smo desetak slika, a vi sami procenite je li Maja ikona stila ili je zakoračila u kičericu.

Maja Nikolić je uvek, kako kaže, imala duge veze.

Ovako je pričala zbog čega se razvela:

- Oba puta sam se razvela i rastavila od svih muškaraca zbog ljubomore koja prelazi u bolest. Nikada nisam uspela da nađem nekog ko nije ljubomoran, koliko god da je bio uspešan. Lepe žene nemaju mnogo sreće u ljubavi, jer muškarci žele od pevačice da naprave domaćicu, nažalost. Oni pravi muškarci, sa pravim manirima, koji su sigurni u sebe, takvi su u braku, a mene oženjeni muškarci ne zanimaju - rekla je ona jednom za medije, a na pitanje da li je i sama ljubomorna odgovorila je:

- Nisam ljubomorna. Nemam tu karakternu crtu, apsolutno. Ja sam toliko sigurna u sebe, znam da svaki moj muškarac blista uz mene. I da je prezadovoljan. Poslednji put mi je partner rekao: "Ti nekoga možeš da ubiješ samo od previše ljubavi i previše davanja".

(Telegraf.rs)