Pevačica se bukvalno istopila! Marija je pila ovaj napitak i skinula čak 7 kilograma!

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović uspela je da smrša čak sedam kilograma za mesec dana pridržavajući se jednostavne dijete.

Kao i svi mi i poznate ličnosti su od "krvi i mesa" i muče ih svakodnevni problemi kao i nas a jedan od njih su problemi sa kilogramima. Poznata pevačica odlučila je da gledaocima otkrije gostujući u jednoj emisiji kako je uspela da se reši viška koji joj je predstavljao problem i to vrlo jednostavno.

Naravno, ona nije radila ništa na svoju ruku već je odlučila da konsultuje nutricionistu a rezultati su odmah stigli.

Marija je detaljno opisala šta je jela u toku dana i čega se strogo pridržavala a zdrav doručak nije započinjala bez jednog napitka.

Pevačici su u studio doneli zeleni čaj koji je bogat sastojcima kao što je katehin i upravo oni podstiču mršavljenje i  tope masti. Nakon zdravog napitka, na red je došao doručak. Reč je o palenti koju možete da spremite sa vodom, a jedna kesica koštaće vas oko 160 dinara. Marija u palentu često doda nemasni sir.

- Doručkujem palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru, ali ja je pravim na vodi i sa njom konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće. Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, nekoliko badema, možete da dodate i suve šljive. Kriška zdravog hleba, koji ne jedem često, vrlo je ukusna uz ćureća prsa, salatu i paradajz - otkrila je Marija kako izgleda njen jelovnik.

Ona je dodala da za ručak uglavnom bira piletinu, svinjske krmenadle, biftek ili ribu.

(telegraf.rs)