Prve slike Milana Kalinića nakon vesti o razvodu: Neraspoložen, kamere ga uhvatile u neočekivanom trenutku

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: printskrin/PaparacoLov

Voditelj Milan Kalinić i njegova supruga Sandra Kalinić stavili su tačku na brak nakon 18 godina zajedničkog života.

Milan se do sada nije oglašavao povodom razvoda u domaćim medijima, ali je ekipa emisije "Paparaco lov" uspela da zabeleži trenutak kada je voditelj bio sam, u trenucima kada nije očekivao da ga neko prepozna.

Kamere su snimile Milana kako se kreće po gradu, dok je na sebi imao kapu, naočare i kaput, u pokušaju da se zakamuflira i izbegne pažnju.

Ipak, i pored njegovih napora da ostane neprimećen, javnost je bila radoznala da sazna više o njegovim osećanjima nakon prekida braka.

Podsetimo, Milan Kalinić i njegova supruga Sandra rešili su da stave tačku na svoj brak početkom godine, i to posle 18 godina zajedničkog života, kad su shvatili da je za njih i njihovu decu najbolje da svako krene svojim putem.

Njih dvoje su se navodno vrlo brzo dogovorili da se sporazumno razvedu i podele bračnu imovinu, kako bi sve prošlo što brže i bezbolnije, i to prvenstveno zbog dobrobiti njihovo dvoje dece.

On je ubrzo napustio zajednički stan na Voždovcu, u kom su godinama živeli, pa je odmah započeo sa traženjem nove nekretnine za sebe.

U međuvremenu, Milan se preselio u stan kod svoje majke Bobe Kojović, sa kojom je u poslednje vreme opet nerazdvojan.

Da odnosi između uskoro bivših supružnika duže vreme nisu najbolji, svedoči i činjenica da se oni već duže vreme nisu pojavljivali zajedno u javnosti, a on je na javne događaje i premijere dolazio ili sam ili u društvu majke, prenosi Kurir.

(Telegraf.rs)