"Gubi se iz mog života"! Snežana Đurišić urlala na partnera nasred aerodroma, opsovala ga: "Nevaspitan si"

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Marko Jovanović

Snežana Đurišić se posvađala sa svojim dečkom Vanjom Miloševićem pred punim beogradskim aerodromom.

Iako su je kamere sve vreme pratile, Snežana se nije mnogo na to osvrtala, jer je bila ponižena kada je njen partner ostavio samu ispred lifta na očigled svih te brzo projurio kako ih niko ne bi video.

Nedelja je dan kada mnoge se javne ličnosti vraćaju sa nastupa, a među njima je bila i pevačica koju su mediji ispratili dok je bila u društvu svog dugogodišnjeg dečka ginekologa.

Ipak, došlo je do svađe, a ona je eskalirala kada je Snežana ostala sama u pratnji jedne osobe, dok je njen partner odlučio da je ostavi i ode pre nje liftom, dok je ona čekala sledeći. Pevačica je pokušavala da ga ubedi da je sačeka, međutim, Vanja je projurio ka liftu dok je ona sve vreme bukvalno trčala za njim i govorila "ovo je strašno".

- Pa eto šta je bilo. Ovo je nevaspitanje. Gubi se iz mog života - drala se pevačica dok je prijatelj pokušavao da je smiri.

Iako je bezspešno pokušavao da je smiri, Snežana je bila kategorična "Šta nemoj pred njim, svi su videli da izlazim iz drugog lifta. Sve će se videti" nervozno je vikala ona, dok su išli ka automobilu, a kako prenosi Blic, rasprava je i dalje trajala i u kolima.

(Telegraf/Blic)