"Nisam sposobna..." Adaktar snimao uplakanu ženu, pa razlog podelio na mrežama: "Svaka trudnica ikada!"

A. Š.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Printskrin: Instagram/adaktar_official

Adam Adaktar i njegova supruga Andžela, koji očekuju četvrto dete, otkrili su da će uskoro dobiti devojčicu prilikom spektakla ispred Avalskog tornja.

Ovaj poseban trenutak obeležen je vatrometom u roze boji, koji je simbolizovao radosnu vest.

Veoma aktivni na društvenim mrežama, Adam je nedavno podelio emotivan snimak svoje trudne supruge kako leži na krevetu, uplakana i sa razmazanom šminkom.

- Hoćeš da idemo negde? - upitao ju je Adam.

- Ne mogu, nisam sposobna - odgovorila je Andžela.

- Hoćeš da idemo u šoping? - ponudio je Adam u pokušaju da joj pomogne, međutim, Andžela se još više rasplakala:

- Ne znam ni šta bih kupila. Ne znam ni šta mi treba. Proći će, to je samo momenat.

Ovaj trenutak uhvaćen u videu, Adam je opisao rečima: "Svaka trudnica ikada." 

Podsetimo, Adam i Andžela Adaktar, čekaju četvrto dete, a pol bebe koju će dobiti su otkrili na spektakularan način, što su podelili na svojim mrežama.

I ovog puta su prevazišli sebe, ali i pomalo iznerviralai javnost i to zbog čudnog, a verujemo i nimalo jeftinog načina koji su odabrali kako bi saznali šta čekaju.

Oni su otišli na Avalu i na tornju se pojavila roze boja, kao i vatromet koji je bio znak da je u pitanju devojčica.

Njihovo radovanje i sreća zarazili su pratioce, a nakon objavljivanja videa, par je preplavljen čestitkama i lepim željama od prijatelja, porodice i obožavalaca.

- Trenutno mi se u životu dešavaju stvari kao za neki oskarom nagradjivani film…Ima tu svega, ali valjda sam dobar čovek pa na kraju sve ovo imam. Sigurno neko želi da vidi i moju ranjivu, emotivnu stranu, izvolite jedinstvena prilika, ipak delimo sve. Druge priče vam pričam uskoro, a ova je došla tako neplanirano. Hvala ti anđele, od kada sam te ugledao videlo se da sa tobom nije sve kao i sa drugima, iskreno bila si luda, a to kod mene samo radi. 4 dete za 4 godine ne može to svako volim te...Znam ti mene više - napisao je Adam tada.

(Telegraf.rs)