Srpski milioner javno izjavio ljubav atraktivnoj brineti: Pronašao novu ljubav, a evo kako ona izgleda

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/ratkovcanin

Nakon emotivnog raskida sa influenserkom Ivanom Sliščević, poznatijom kao Tačkasta Mara, srpski biznismen i milioner Branko Babić našao je utehu u zagrljaju nove devojke.

Atraktivna brineta, koja nosi ime Milica, očigledno je osvojila njegovo srce.

Branko je na društvenim mrežama podelio fotografije na kojima čvrsto grli svoju novu izabranicu, a u opisu je jednostavno napisao: "Te amo" (volim te).

Ova javna izjava ljubavi dodatno je potvrdila da je Babić pronašao sreću nakon turbulentnog perioda.

Podsetimo, nakon što su Branko i  Tačkasta Mara iznenada obrisali sve zajedničke fotografije sa svojih Instagram profila, spekulacije o njihovom raskidu su se brzo proširile. Međutim, Branko nije dugo čekao da ponovo nađe sreću u ljubavi.

Na svom Instagramu, Babić je početkom avgusta podelio fotografiju sa novom izabranicom, Milicom Šćekić, s kojom je proveo vreme na moru.

Njihovi osmesi i opušteno raspoloženje jasno su pokazivali da uživaju u zajedničkim trenucima. Milica je na fotografiji privukla pažnju svojom elegantnom pojavom, noseći ogrlicu, minđuše i sunčane naočare, što je dodatno naglasilo njen stil.

Posebnu pažnju izazvala je pesma u pozadini objave, "Crnogorko, željo moja," što je mnogima dalo naslutiti da je Milica poreklom iz Crne Gore.

Branko i Milica su se navodno upoznali u Porto Montenegru, nakon čega je ona postala njegova saputnica na luksuznom putovanju.

Dodatne informacije koje su isplivale govore da je Milica bila udata, da se bavila manekenstvom i da je radila u Ministarstvu.

(Telegraf.rs)